Friday, March 18, 2011

update!! ohh bukit expo~

assalamualaikum wbt... 
nak update gambar2 kat bukit expo tadi... emmm..camna nak cakap ek? kamera rosak.. ada garis2.. so gambar cam apa entah.. tapi x pa la..yang penting semangat jogging tu sentiasa ada untuk sihatkan tubuh badan dan amik udara segar... ni ada beberapa gambar yang pernah diambil sekitar bukit expo UPM 


~ni lah bukit expo yang saya duk cerita..hehehhe..suasana yang nyaman.. tadi pulak baru lepas hujan jadi udara memang segar & nampak macam waktu pagi...(^^_


hehehheh..kaki0kaki yang baru lepas joging~


tangkap gambar ja..oppss~ saya lupa nak join...(x da dalam gambar)


ni gambar kamera rosak.. buruk sangat...huhuhu... 

gambar jagung x dapat tangkap sebab kamera problem...nanti kamera tu dah sihat insyaALLAH ada gambar yang akan menyusul...

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam.
wah!!!!!!!
lawa2 pic disini...kak ayu suka

wah,..joging2 eik........
best2 sihat dan cegas...

senyumSOYA said...

hehhe..akak... tapi ni gamba lama.. kamera rosak.. huhuhu...
len kali akak dtg UPM joging skali ek.. (^^-

Puan Kutu said...

cantik pic..macam best jer bukit expo nie..:)

sicomot-comel said...

hai soya ^^

gmbr member2 tu cantiklah..suke tgk

shahjiehan said...

rajenya dia jogging2.... hehehe... nk jga bdn ehhh

..hhehe

Shukri Mohd Ali said...

joging baek untuk kesihatan :D

tomatokering :) said...

wee~macam cantekk je tempat ni.. kat mana ni ?? :)

senyumSOYA said...

Puan Kutu~
mmg best!! hehehe..hijau~

SCC~
diorang suka posing..penat cameraman~
hehehe

sj~
jaga kesihatan la~

shukro mohd ali~
yup!! bgos utk kshatn!!

tomatokering~
kat UPM..nama dia bukit expo~ sgt damai..hehehe

ila ni said...

wahhh lawanya gambar 2nd! semput jugak jogging kat sini. btw, tree house masih ada ke di sana? rindunya bukit expo!!!

senyumSOYA said...

tree house dah x da..huhuhuuh...tu yang sedey tu...(T.T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...