Thursday, March 24, 2011

thumbs UP!!! GAME ANTARA BLOGGER!!!



Assalamualaikum wbt...
 entri pagi2 sebelum pergi kelas TOXICOLOGY lagi...heheheheh..
THUMBS UP semua!!!!
semalam join satu game ni..memang best!!! rasanya saya peserta last kot..hntar entri kul 10.59pm...

heheheh.... si comel ni pun bagi thumbs up!!

 





ohh...tidak!!...perasan jadi peserta last...heehhe E-NYCE HAN peserta last!!
 jadi saya second last..nampak x waktu entri tu?? hehehe 10.59pm....
(^^- senyum sipu lagi... memang mantap la semalam..
hehehe...dapat pengalaman baru dalam dunia maya....jadi cam AMAZING RACE dah!! PRECIOUS!! Alhamdulillah...dapat eratkan silaturrahim antara blogger..  ni entri abg ben untuk ktorang... geng no.8!! heheheh...kalut punya pasal...heheheh... nak tengok??? 
sila click KITA SERUMPUN

semalam jugak dapat kenal ramai kawan2 blogger...dah la saya ni blogger penyegan..maklum lah masih BBB..heheheh..yang paling best?? heheheh..BEN ASHAARI jadi kawan saya kat blog ni..dy dah ikot dah...follower ke 141!!! yippiiee...semoga abg ben boleh lah komen sini & sana kat entri BBB cam saya ni...hehehe..
thank you abg ben!!

sekian..wassalam..kelas dah nak start.. .semoga diberi keselesaan untuk belajar..amin.. (^^_

p/s : a million thanks to all who are following my blog....may ALLAH bless us...do keep in touch and i love you so much even if i barely know you guys!!!

4 comments:

BEN ASHAARI said...

tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

solo molo said...

memang best giler malam td...
siap makan panadol sebab pening nak cari group...

fyna said...

huhuhu....beshnye korang...

shahjiehan said...

o0o0 nk main jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...