Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN .



Sila ceritakan latar belakang anda .. 

Assalamualaikum wbt...join segmen abg BEN..heheh...tentang saya?? saya ni baru-baru nak kenal dengan dunia blog. budak hingusan yang masih kurang pandai dalam berkata-kata & malu untuk bercakap... arini 15 mac 2011 genap la 2 bulan umur blog ni...dengan bilangan follower 102~ tepuk2 tangan & tq very-very much  sebab support blog budak kecik ni...^^-

Profesion anda sekarang ? 
blom keja lagi... masih seorang pelajar yang sedang belajar. 3rd year Biomedical Science at Universiti Putra Malaysia  ( senyum sipu2)

Blog favourite anda .. kenapa ? 
stakat ni blog kegemaran saya blog abg BEN ngan Abg EQBAL... sebab?? entri mereka ni buat saya berfikir apa yang diluar  bidang saya....kadang2 tu entri diorang sgt simple tapi banyak beri info.. so, nak ucap terima kasih daun keladi kat blogger 2 orang ni~ ehhehehe


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 
blog yang banyak kaler2 ni... pening sket sebab mata saya dah x berapa nak elok..kalau yang siap ada bling2 tu kurang sket la nak follow....

Impian anda terhadap blog anda ...
semoga dapat jadi blog yang beri manfaat,dapat maju setapak dua dalam dunia maya, dapat belajar yang baru...dan dapat buat orang tersenyum cam kachang SOYA~ hehehe....

11 comments:

Miss Ran said...

kenapa kacang soya ye

senyumSOYA said...

hihihi...sebab suka kachang soya~
hehehhe....

salam kenal2~

eqbalzack said...

salam.abg eq singgah sini jalan2(sebab cuti 2 hari) hehe...

senyumSOYA said...

heheheh...abg eq singgah~ maceh2... waa..best nya cuti2~

shahjiehan said...

baru 2 bulan bukak blog dah 100???wahh hebat!!! hahaha..

tapi x ckp pon berasal negeri mana...

senyumSOYA said...

sj~
heheheh...negeri cik siti wan kembang~ peace~ -^^-

Fatin Sakura said...

salam perkenalan...mugo ore kelate jugok...nak saing etek ^_^

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)

Ana Montana said...

singgah dari belog abg ben..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...