Friday, March 25, 2011

:: sape pernah main game ni?? ::

Assalamualaikum wbt..

hehehhehehe...entri kali ni tentang permainan ni..sape pernah main angkat tangan!!

nama game ni mine Sweepers..main game ni zaman abah baru beli komputer..rasa macam bijak semacam ja main.. x caya??? tengok ni...



eleh.. ni baru beginner...kan2...hahahha...tengok time tu.. 13 saat!!! sape boleh lawan sila angkat tangan lagi sekali...(^^~   lalalalal....
entri x bermakna betul lah malam ni..



jap2.. ada lagi.. 
jeng..jeng..jeng..



ni main yang intermediate...x cepat sangat kot..heheh
nak tengok berapa saat x??
ni dia










 yang expert x pernah menang..huk2~ takat banyak ni ja dapat habiskan.. (T.T)~ wuuu...










lagi....nak update status mine sweeper sebab abg Gen Fujita datang tunjuk score baru.. heheheh..
ni score latest saya..hheheheh

nanti kite lawan sama-sama okay? (^^- gurau-gurau ja...







sekian..wassalam..

p/s : disebabkan x da idea nak buat entri maka terjadilah entri cikai yang tak beerti ni.. diharap dapat bersabar dengan karenah saya...
harap maklum.

6 comments:

cayrul.com said...

sy angkat tangan 2X... huhuhuh

senyumSOYA said...

huhuhuh.. dah ada lawan..
nak bukti..kui3~

saya bru ja fhm camna nak main game ni..(^^~

Gen Fujita said...

Ceh, ni makanan aku dulu masa tengah boring kat opis. Ha ha... My best time in expert is 123. Seriously.

senyumSOYA said...

heheheh..gen fujita..

yang intermediate ek?? hehehe.. ni ada score baru... hehehe...

saje ja nak tunjuk terer .. maaf~ (^^-

Gen Fujita said...

He he, tapi tu dulu le, sekali tu je. Lepas tu semua score tahapahapa. Nasib je tu kot.

senyumSOYA said...

nasib2~ takpe2...
biasa la tu..(^^-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...