Friday, March 11, 2011

masa kecik-kecik dulu saya suka main tekan-tekan lif~

Assalamualaikum wbt..
pagi ni saya nak happy2..ceria2.. x mmou sedih2... (^^- senyumSOYA!!!

saya dulu suka sgt main tekan2 lif tapi kat hospital la sebab mak kerja kat sana...so, bila abah ajak pergi amik mak kerja, cepat gila tukar baju naik kete.. semata-mata aimed nak main lif!!
sampai2 ja trus pergi kat lif.. tekan!!!! yoossshhii!!! haeven rasa....lepas tu ada lah dalam beberapa kali duk turun naik lif sampai kena marah baru stop..heheh..tapi tu time budak2 la.. hehe..

sekarang ni kena mature la sikit since umur dah mencapai 20-an.. hehehe..tapi aritu kawan laki kena tegur kat lab assistant bile dia men tekan2 number kat lif... siap kena sound....

akak lab " jangan main tekan suka hati boleh x? ktorang yang duk tingkat paling atas ni camna nak naik kalau lif ni rosak. korang x pa la..lab stakat tingkat 5.. "

ktorang yang ada lam lif ni tunduk ja..until kuar...ketawa terbahak2.. x bley berenti gelak.. klakar gila...bahan kawan sorang tu.. heheheh..-^^-  kawan  tu pun cakap..

 " down wei.. besar2 masih kena sound main lif, ingtkan time kecik2 dulu ja kena marah sebab main lif.. adei"



mr.google 


p/s : cerita ini telah ditambah gula, garam, kicap & sos supaya mengikut ctrasa si penulis~ hehehe

8 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

SU STIL SMPAI SKANG SUKE WT NAKAL PICIT SEMUA TGKAT..HIHI

senyumSOYA said...

heheh..best kan men picit lift~
tringin nk buat tp takot kna marah ^^-

saya YANA said...

haha...kalau kat mall..biasanye dalam liff tak ramai orang sebab dorang lebih suka pakai eckeletor..(eh btol ke?)sebelom Yana kelua.. Yana picit semua no yg ade.. haha..best2..

Wafiy Suzly said...

cubab yangkan kalau kita dalam lif, tersamgkut dan menjunam ke bawah?memang tomorrow never die ah..

senyumSOYA said...

saya YANA~
btoi2..penah buat keje tu..kat the Mall..best!!

wafiy Suzly~
huhuhu...horror tu.. xmou2..mtak2 dijaohkan...wafiy ni byak tgok cter omputih ek? -^^-

Eyrique Ettiqaz. said...

sama la kita...tp time kecik2 la....dah besar gajah ni buat malu je ++ kalau kena sound plak lps main..hehe.

Kuronofu91 said...

time kecik saya takut tersepit tgh lif ~~~ hahahaha

senyumSOYA said...

Eyrique Ettiqaz..
lou x kena sound memg best main bnda ni~

man yusoef~
dah besar2 ni penakot lagi x?? hehe

kuronofu91
hehehe..aa..penah jugak tersepit~ sakit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...