Monday, March 28, 2011

:: GEGAR BLOGGER BARU ::


Assalamualaikum wbt... join lagi segmen abg ben..(^^~



saya pilih gambar ni... KFC!! ramai suka makan kat sini..hehehe..
pagi tadi pun pergi kelas ada kes ttg ayam KFC ni.. dokter ni cakap 

" korang ni asyik tersenguk-senguk dalam kelas & tidur ja kerja kan.. ni mesti sebab ayam KFC"
hahaha...saya yang tengah kontrol tidur ni trus terbangun.. sambil gelak2.. 

"betul jugak kate dokter ni"

mentang-mentang lah  dua tiga minggu ni asyik duk ngadap ayam KFC ja.. mata asyik ngantuk, tidur ja kerja..
kesihatan terabai..nak exercise pun malas...heheheh..

moral of the picture : makan KFC berpada-pada.. nanti badan binasa~
nak jadi badan tough cam abg ben la..ahhahah


abg ben suruh jawab dua soalan ni..

1. kenapa nak jadi blogger??

1st reason sebab saya rasa kat sini tempat saya nak luaskna pengetahuan saya.. atleast ada gak info yang boleh berkongsi dan dikongsi dengan orang lain.. dan!! saya da x da facebook..so, salah satu cara saya nak berinteraksi secara maya adalah dengan blog.. dapat ramai kawan and orang boleh baca buah fikiran saya walaupun kekadang idea x banyak dan masih merangkak-rangkak dalam buat entri...

p/s: saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan~ (^^~


2. blog yang wajib saya usha tiap2 hari?

ermmm..banyak..salah satunya blog abg ben la..den abg eq..
suke dengan penulisan Kak Sunah & Abg Ady..

tapi saya ni berjiwa puitis sikit so... blog tema ni mestilah blog Sastraboy dan Simpan Kedap Kedap
hehehe..

sekian wassalam..








24 comments:

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Puan Kutu said...

amboi join lg.tak ajak kite pun.hehe..

Dda Ly said...

haiyooo tak sempat nak join..:(
apepon gud luck kat kamu..salam kenalll..:)

[k]o{q}i[n] said...

blogwalking here..
nice blog..

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

kejora said...

salam ziarah kembali..nice blog..mekasih sudi ziarah belog saya..;)

Fauzan 'Jahn' Abas said...

salam singgah...

nice blog here...

btw i love soya too...

jahnscar.blogspot.com

kalau ada masa singgahlah...

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog haji ben.. usah biarkan di hidup anda di selubungi misteri....

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog haji ben.. usah biarkan di hidup anda di selubungi misteri....

nick_riena said...

singgah dari segmen abg ben..

salam perkenalan...

NiSha said...

Nisha singgah and folow sini..
rajin2 updated ..
nanti Nisha singah lagi
http://heandsheloves.blogspot.com

si gadis ungu said...

salam..
cik ungu singgah dari blog abg ben..
n folo u..:)

rerajin meh tengok sini naa..
http://sitishafur.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

Wafiy Suzly said...

aku tak penah join segmen gini,huhu

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

bukak2 je blog ni..terus nampak perkataan soya..soya bek tok kalsium!! haha BTW..singgah sini dan follow kamu..weee~~~ ^^

miss nana said...

salam satu belog abg BEn..
>.<
jom follow-mollow missnana juge..
jemput3..:D

lenloy said...

Dari blog encik ben..salam kenal..

Izamir Ridzwan said...

nice blog, happy dapat jumpa kawan baru

http://www.izamirridzwan.com/

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

senyumSOYA said...

maceh semua sudi ziarah!!! maceh2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...