Wednesday, March 23, 2011

:: dah settle??....boleh rehat??...mahu senyum!! ::

Assalamualaikum wbt... alhamdulillah tadi exam toxicology dah abes...bukan semua boleh jawab tapi  syukur sebab x sangkut kat banyak soalan... .terima kasih Dr.AKIRA  dan mereka2 yang wish gudluck kat saya... maceh yang x terhingga~ (^^-
klik sini untuk kenal mereka okay??

tadi jugak la tengah syok2 tulis jawapan berdasarkan pemahaman...ayat skema... maaf ( sebab saya x suka hafal..suka faham) Ring!!! ring!! ring!!ada evacuation drill kat fakulti!! bising2...dengan 4 kete bomba berlumba2, 2 ambulance datang buat gimik..memang mantap lah..tambah dengan para pelakon yang serba hebat maka berjayalah evacuation drill tadi..tahniah buat student2 yang menjayakannya.. tapi ktorang x turun pun..maintain hangus dalam exam hall..(hahahah...dah jadi mayat rentung dah)

hari ni jugak adik-adik SPM 2010 dapat result... tahniah sebab satu lagi chapter dalam hidup korang dah berjaya diharungi  tepuk2 tangan buat adik2 cumei..... lepas ni alam lain menanti..alam yang lagi mencabar mental, fizikal mahupun emosi... ganbatte kudasai!! ~^^~





saya pulak?? semua dah settle ke? nak rehat? huk3~
masih x settle lagi..minggu mendatang banyak lagi benda nak kena teroka...nak jadi macam katek the explorer!! heheheh.... lagi 3 minggu final exam..and dalam 3 minggu ni banyak assignment yang kena upgrade dan habiskan...

nak rehat tu boleh la kot..sekejap... bak kata kawan... " setiap kali hg berjaya buat something, bagi hadiah kat diri sendiri, jangan abaikan diri...buat diri  hg bahagia untuk bahagiakan orang lain" ehehehhe...yang ni saya tambah kicap dengan sos sendiri kasi sedap sikit dialog kawan ni..tapi  bagos pesanan dia... ada kebenaran yang selama ni x pernah saya tahu...biasanya hidup dengan paksaan..buat something hanya untuk orang lain..errmmm... but that life rite...you learn from mistakes...never give up, never lose hope... insyaALLAH..

p/s : beri peluang kat diri sendiri untuk menghargai hidup~
 program realiti tv 'adik-adikku' dah ada pemenang!! mantop..tahniah...nanti ada anak boleh hantar masuk program camni...(^^~

3 comments:

Azham Vosovic said...

Cik Soya: macam sibuk je minggu ni... sama la kita. ada test gak tadi... penat...

Afida Anuar said...

hehe...sama la kita, tiap kali ada fire drill kat bangunan opis ni, melenggang je turun...

wahh dah merdeka ka?;)

senyumSOYA said...

Azham Vosovic~

heheh...agak sibok...macam bnda jadi...jom penat sama2 cm student lain2~ (^^_

afida Anuar~
blom merdeka lagi ...buat2 merdeka..bagi penghargaan kat diri sendiri...weee...(^^~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...