Friday, March 11, 2011

Mencintai 8 lelaki pada satu masa...

Assalamualaikum wbt… sekecil-kecil & semuda-muda saya ni dah ada 8 lelaki yang saya cintai..saya pun terkejut.. diam-diam mereka jadi penawar rindu saya.. pengubat luka saya dikala saya sengal2 kachang soya… dikala saya diam-diam menangis peluk bantal.. merekalah yang selalu disisi.. x lekang dek panas.. mahupun dek hujan…ermmm….siapa?? hehehe..jeng..jeng…jeng…inilah lelaki –lelaki yang saya cintai!!!


1.       Abah…
terima kasih sebab, faham ngn anak abah, selalu bangun pagi2 solat hajat kat anak abah ni biar berjaya dunia akhirat, slalu bagi pesan yang best2.. paling anak abah suka time hujung minggu bila malas nak turn café abah mesti pesan “ kalau x cukup duit nak makan bgtahu..buku2 x payah beli lagi..makan dulu biar badan sihat” hehehe…terima kasih wahai kekasih hati~


2.       En .Aidil
Terima kasih sebab abang long sorang ni selalu kuar duit topup kat adik dia ni~ selalu satu kepala ngn adik dia bab2 lagu best lam kete dia.. selalu hantar megi, roti, jem, telur sebakul, kicap sebotol, sabun basuh berkilo-kilo time adik dia x reti pergi supermarket beli barang2 … terima kasih wahai kekasih hati~


3.       En. Amin
Terima kasih kat abang 2nd yang selalu jadi McD delivery dikala aku kelaparan, selalu teman makan prosperity kat depan blok,  selalu sempoi walaupun adik dia sorang ni banyak songeh bila buat keputusan, selalu hantar setin biskut Jacob Cream crackers, Chipsmore 3 bungkus,&  Pringles 2 tin bila hujung minggu, Terima kasih wahai kekasih hati~.


4.       En.Iman
Terima kasih kat abang 3rd yang banyak bersusah payah hantar pergi kelas time skolah menengah, selalu amik time tuisyen malam, hantar handset baru time hanset adik dia sorang ni rosak, hantar bubur jagung dari jauh nun dari Greenwood ke UPM time adik dia kepingin nak merasa masakan abang dia, masak ikan keli bakar yang sedap, masak siakap 3 rasa yang menjilat jari..Terima kasih wahai kekasih hati~


5.       En. Izat
Terima kasih kat abg 4th yang suka kutuk2 adik dia bab2 pemakaian, selalu tegur kalau pakai x cukup syarat, selalu tegur kalau adik dia ni mengumpat, selalu pesan jangan kuar ngn laki kalau x da dia, selalu tolong adik dia settle medical case study yang adik dia x boleh jawab.. Terima kasih wahai kekasih hati~


6.       En. Solehan
Terima kasih adik bongsu yang dah tinggi cam pokok kelapa sebab selalu dengar cakap akak dia yang sengal, selalu tolong beli aiskrim time akak dia kempunan, selalu join makan burger kat tepi tangga sebab takut mak marah, selalu ajak kakak dia main PS2 sama2..Terima kasih wahai kekasih hati~


7.       En. Azlee
Terima kasih abang ipar yang baik hati, yang selalu ajak teman isteri dia kat putrajaya, yang selalu hantar saya ke Putra time nak balik kampong, yang kol selalu angkat, yang selalu datng melawat dan  bawak pergi jalan ke tempat best2.. Terima kasih wahai kekasih hati~


8.       En. Bakal Suami Saya..hehehe
X tahu nak tulis apa lagi sebab belum bersuami~heheheheh.. (mode gatal)  harap saya akan berTERIMA KASIH dengan kehadiran dia dalam hidup saya.. insyaALLAH~ Terima kasih wahai kekasih hati~

Hehehhe…. Saya dikurniakan seorang ABAH, 4 orang ABANG, seorang ADIK, & seorang ABANG IPAR yang Penyayang, yang caring dalam  segala hal~merekalah 8 orang lelaki yang saya sangat CINTAI..


p/s : saya cinta KAMU, saya SAYANG kamu wahai kekasih hati~

6 comments:

Wafiy Suzly said...

wohohoh, tajuk panas ni,:P

senyumSOYA said...

hheheheh...saya mencintai mereka~ hik3~

fieha said...

banyak nye abg dia...hehe

Shukri Mohd Ali said...

moga bercinta hingga ke syurga :)

senyumSOYA said...

fieha~
hehehe.. aa kite ad ramy abg~ hik3~

shukri mohd ali~
insyaALLAH,,doakan ek~

atiEy_[azHa] said...

cinta sampai syurga =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...