Sunday, March 13, 2011

twinkle twinkle little stars...

assalamualaikum wbt...
x tahu kenapa 2,3 hari ni lagu paling top dalam kepala adalah twinkle twinkle little stars...dari bangun tido sampai la jaga...huhuhuhu... mungkin sebab teringat zaman kecik2 dulu kot... =^^= tapi lagu ni memang boleh buat saya terfikirkan zaman kanak-kanak saya yang best!!.

ni nak share satu buku tajuk "twinkle twinkle little stars" oleh 

Gervase Phinn’s 


buku ni tentang semua benda yang menarik & lucu yang kanak-kanak cakap...
tentang pemikiran & persoalan yang ada dalam minda mereka...
biasanya reaksi dengan muka yang "innocent " ..
x bley marah kat diorang.. x sanggup bila tengok muka x bersalah tu..
heheheheh....


siapa yang berminat nak tahu lebih lanjut.. KLIK SINI

waaa.... tetiba teringin nak jadi cikgu tadika..nak main dengan budak2~



p/s : kata-kata seorang budak adalah kata-kata paling jujur~ -^^-

7 comments:

Pakcu said...

owh teringat zaman kanak-kanak dulu

azi nur said...

alorr teringat jaman2 blajo tabika dulu~

senyumSOYA said...

pakcu~
heheheh...teringat zaman2 british~hehehe.. tadika skang dah jarang ada lagu ni..

azi nur~
yup..betoi..time kindergarten dulu memang slalu duk nyanyi lagu ni~ heheheh

Henry Zackery said...

perggh.. rindu giler :)

Transformers 3 Sudah Kantoi

sicomot-comel said...

suke lagu tu !

lagu lain..

my bonnie lies over the ocean
my bonnie lies under the sea,
my bonnie lies over the ocean
my bonnie lies under the sea,
oh bring back my bonnie to me,to me..

bringggg backk,bringgg backk..
oh bring back my bonnie to me,to me.

hahaha..camtu lah cikgu SCC ajo ^^

shahjiehan said...

hahhaa.. suke lagu ni..tapi SJ x tau pon lirik sebenar lagu ni,,,main hentam je..

jom baca dan komen Orang terkaya di dunia. -Forbes-

senyumSOYA said...

Henry Zackery~

rindu tanda sayang ( x da kaitan~ heheheh)

SCC~
seriously...x penah dengar lagu tu..hehehehe..lagu pa ek?

sj~
hentam lirik xpa..jgn hentam2 orang sda~ hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...