Friday, April 15, 2011

:: update!! tu bukan anak saya tapi ANAK SEDARA~ ^^~ ::



Assalamualaikum..entri nak nak gtau yang entri sebelum ni hanya anak sedara saya..
tadi dapat msg dri sorang blogger tanya bila saya kawen sebab aritu cakap single..hehehhe..
bukan anak saya tapi ANAK SEDARA..heheheh.. harap maklum~ (^^~



ni anak sedara saya
nama dia ALYA NAZNEEN~ heheheh




tok ma ngn tok abah buat balik tudung kat alya..heheheh..
smoga jadi anak and cucu yang solehah ya~^^~

doa2..insyaALLAH~





p/s :  best dapat tengok alya nazneen tadi..da byak cakap dah...tapi still budak baik...suka senyum cam cik jann dia...heheheh...
ya ALLAH terima kasih sebab kurniakan kegembiraan dihatiku..amin~



5 comments:

sicomot-comel said...

eh,, nampak macam juling air lah baby ni ...
tp kiuttt

Afida Anuar said...

aduhh nasib baik saham naik balik....kehkehkeh...

adan said...

comel la alya.. ^_^

KAMIHIDUP said...

siap keluar lidah, comel. :)

Bella Bell said...

alolaaa..comeynye!!hehee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...