Wednesday, April 13, 2011

:: hehehe..berblogging dalam lab~ weee!!! ::

Assalamualaikum wbt..
jadi bdak jahat sket skang sebab skang ni tepat kul 3.30ptg...time lab ktorng.. tup2 saya ja duk melayan blog..hheheheh..buat entri..orang len tengah syiok melayan FB. mintak2 Dr. saidi terchenta tak potong markah...penat present...hehehe..(biar pun bukan saya yang present.=_.=) lalala...

penat sgt dengar org buat presentation..bley plak jadi time keeper..oopppss!!! lupa!!! x prasan satu group da lepas..ni la lab kami...belajar benda ni... 




 kami bukan dummies tapi da hampir 4 tahun x mgadap number mata jadi pening2 tengok benda ni..

amaran !!
adik2...ni bukan sikap yang elok..dilarang tiru aksi ini nanti korang masuk uni ya.. akak ja bley buat..(^^~ sebab dah tua..dah nak final year..


p/s : jangan main2 dalam kelas...rajin2 pergi kelas..bukak tenet x salah..
jap2....godek2 ranking universiti kat malaysia jumpa ni....
nak tengok?? klik SINI

8 comments:

Fauzan 'Jahn' Abas said...

statistik memang borong...

but tak susah sangat kalau nak diikutkan...

gudluck dengan subject tersebut!!

Fauzie Jasmani said...

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

shameel Iskandar said...

Wah sempat lagi cari peluang. Takpe, yg penting pelajaran tak diabaikan.

Shafiq said...

Hehehe. Biasa la tu sambil kat lab sambil bukak blog atau fb. :-)

hanim azhari said...

hahahaha..rasa nk tiru gak camne ni ?

Afida Anuar said...

tudia..zaman akak kat universiti dlu..dalam lab donlot naruto. errrr...okebai!..adik2 jgn tiru tau.. ha ha ha

ohh U akak no 10!.. hu hu

azi nur said...

wahh curi tulang..ehh tak sesuai pepatah ni... :p

senyumSOYA said...

Fauzan 'Jahn' Abas
hehhehe..tukar sket...saya amik biostatistik... tapi tu la..best ja sbnrnya...maceh wish~ (^^~


Fauzie Jasmani
salam kenal gak (^^


shameel Iskandar
hehhehe..sempat...sebab byk group y present saya plak group 1st..so byak la wktu terluang~


Shafiq
heheh..ni mesti sifu blog ngn FB ni..hehehe


hanim azhari
heheh..kena jadi senior dulu bru bley tiru...heheheh


Afida Anuar
akak..smgt ngn naruto eh...report2~ heheh


azi nur said...
x curi tulang...curi peluang ja...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...