Wednesday, April 20, 2011

:: kasut buruk saya ::



kasut buruk..
dulu time first beli..
saya sayang kat awak..
sebab susah nak cari kasut saiz tu..
saiz empat..
nasib baik jumpa dengan awak..
dapat jugak..
sayang kat awak sampai sekarang..

kasut buruk..
umur awak dah tiga tahun kan..
dah nampak lain dah..
tiap-tiap minggu saya dera awak..
masuk makmal..
macam-macam chemical kena awak..
nasib baik x bermutasi..

kasut buruk..
dah lama awak jaga kaki comel saya..
jaga supaya tak kena benda2 pelik kat makmal tu..
kencing tikus ke..
tahi mencit ke..
terima kasih kasut buruk..
saya sayang awak..



kasut buruk..
dulu time fisrt beli..
awak nampak macam kasut baru..
sekarang dah buruk..
maafkan saya awak..
sebab dah dera awak sepanjang tiga tahun ni..
masih ada setahun lagi..
awak sabar ya..

walaupun saya ada kasut2 lain..
tapi saya still nak pakai awak..
sebab saya sayang awak..
awak sesuai dengan saya..
sebab awak kasut buruk kegemaran saya..




a



p/s: ni la kasut buruk saya ^^!





22 comments:

tomatokering :) said...

err nak tgk kasut yg betul2 buruk tu . :P

fuuyooh said...

saya dah follow blog awak.. hehe..

apik pehe said...

isk3..cian kt kasut awk tu..haishh..

shahjiehan said...

hahaha... alah membeli menang memakai.. ade rezeki nnt, beli la baru eaaa

anamizu said...

byk jasa die ^^

senyumSOYA said...

tomatokering :)
hihihi..tu gmbr itam putih tu..hihihi

senyumSOYA said...

fuuyooh
maceh follow..^^!

senyumSOYA said...

apik pehe
hihihi..tu la cian gak kt dia..tapi syg~ hihi

senyumSOYA said...

sj~
suka ppkai kasut tu..tu yg x mohu pakai y lain wlpn da beli y baru..hihi

senyumSOYA said...

anamizu
btoi2~ kena blnja eskem ni..hihih

Wafiy Suzly said...

tak buruk la, ok je ni, smart je tngok..

KAMIHIDUP said...

yang lama itu berjasa. :)

senyumSOYA said...

Wafiy Suzly
hihihi..ohh kasut...awak kena puji..hihhih..kasut jawab " sya mmg smart " hihih

senyumSOYA said...

KAMIHIDUP
btoi2...byk sgt... dimana ada saya disitu ada dia..hihih

najihah sahami said...

fuyyoo...3 taun tu..memang setia...:)

cik hemo hemo said...

hookeh jek . EVERLAST tu . jeleh jeleh . nak kasut haci tak ?? ekeke

senyumSOYA said...

najihah sahami
heheheh...saya setia =) insyaALLAH~

senyumSOYA said...

cik hemo hemo
cap ayam ja tu..heheh..
kasut haci tu apa cik hemo2? (^^~

Nor said...

tba2 mcm nk nanges bc entry ni~ huhuhuhu~

Puan Kutu said...

comel jer kasut buruk tu.byk sekali jasanya,hehe..

senyumSOYA said...

Nor
awat? huhu

senyumSOYA said...

Puan Kutu
sbb comel la duk ulang pakai tiap2 hari..hiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...