Monday, April 11, 2011

:: Nah!! saya bagi hadiah (^^~ ::

Assalamualaikum wbt.... 


teringat kisah saya dulu......dah boring sangat dah tengok orang bagi tudung, krystal, brooch...macam2 lagi la hadiah yang biasa diberi time special events...tapi saya ni lain sikit la kot..
terfikir2 jugak apa benda yang boleh buat orang ingat saya...jadi saya suka bagi hadiah pelik2 kat kawan.. hadiah yang agak pelik yang  saya bagi kat kawan saya ialah ubat gigi!!! hehehe...



kenapa saya pilih ubat gigi ya?? semua orang berus gigi guna ubat gigi kan? ke ada sesape yang berus gigi guna ubat urut? minyak gamat? ubat nyamuk? kalau ada sila angkat tangan cam usop wilcha...hehehe.. gurau gurau ja ek.. jadi saya pilih ubat gigi sebab orang akan ingat kat saya pagi2. time bangun tido..malam time nak tido... tengok ubat gigi teringat kat muka si pemberi hadiah..sape ek? saya la... siang malam mesti tersenyum sipu2 tengok ubat gigi...teringat kat sape ek? saya lagi kan..(perasan gak dak kecik ni)

hehehhe... hadiah ubat gigi tu bagi saya sangat spesel...and saya bagi kat orang yang spesel2 ja.. hihihi..harap mereka2 yang pernah dapat ubat gigi dengan saya tu boleh tersenyum kalau tengok ubat gigi Safi yang saya bagi tu... 

mungkin hadiah ubat gigi ni x seberapa tapi at least saya nak kamu dan kamu yang dapat hadiah tu tahu bahawa kamu dan kamu itu sangat istimewa kat hati saya sebab saya nak kamu dan kamu sentiasa letak saya dihati kamu dan kamu... (ayat cam india mari siikit) heheheh... tu ja...

NAH!! saya bagi ubat GIGI !! senyum tau!!


amaran : ni bukan iklan...harap maaf
 " dengan ubat gigi yang saya bagi,
kamu dan kamu boleh senyum time gosok gigi "


p/s : Alhamdulillah tadi dah settle test tu untuk undang-undang jenayah Islam walaupun saya amik course biomedic...hehehe..suka sangat dengan subjek ni sebab x da la nak terperuk terpekuk dalam lab mengadap tikus dan mikroskop..(^^~  maaf ya prof2 dan dokter2..





14 comments:

FaiZaH YaaKuB said...

ni memang lain dari yg lain ni...jarang org buat hehe

Eyrique Ettiqaz. said...

lawok2...hahaha x thn nak gelak...hadiah paling ikhlas tu sbb nak suruh org senyum...kalau gg kuning ,org x nak senyum..malu...apepon hadiah ubat gg kiranya mcm kenangan abadi la.

Puan Kutu said...

tapi lepas abes ubat gigi tu kena beli lg..klu tak bila dh abes jer,terus la lupa kt soya..

fieha said...

hehe..x penah pk pon nk bg hadiah ubat gg..bagus gak kan.. ^^

Shukri Mohd Ali said...

wau. idea yang menarik. hehe ^^

Afida Anuar said...

bekas test lead akak kasi sikat comel hari last projek kami tahun lepas...sikat dari body shop..

Allahuakbar, tiap2 hari time sikat rambut memang teringat kat dia!

Citarasa Rinduan said...

bagusnya...
lain dari yang lain

.:padie_eyla:. said...

wuaaaaaaaaaaa! comel nyeee bagi ubat gigi! haha. yg penting tujuan tu. =p senyum selalu!

Schubert Serenade said...

dari dulu sampai sekarang member2 lelaki saya mesti saya kc hadiah teddy bear yg kecik2 tu bila birthday diorang..and untuk member2 perempuan saya suka kc boxer as a present...haha..since sekolah ok..dah jd mcm bnda wajib..haha..tp diorang ingt smpai skarg..:))

cujen said...

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHUN TENTANG MAYBANK

Seksi Bani said...

saya bagi hadiah ubat gigi bila tak cukup budget jer... hehe...

solo molo said...

abang sy guna ubat gigi sebagai cleanser untuk muka...
sy pon pernah cube...
sejuk !!!~


apa bakat anda ???
> http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

eqbalzack said...

entry ni bg abg eq idea..nak buat giveaway ubat gigi..hehe

senyumSOYA said...

FaiZaH YaaKuB
hehehe...sbb tu kite try buat...and best!!


Eyrique Ettiqaz.
aa..ikhlas sgt2...sbb tu nk buat org senyum nampk gg~ heheh

Puan Kutu
akak...tiap kali nak beli ubt gg mesti tringt kat org y bagy~ heheheh

fieha said...
jom try kak fieha..konpem senyum ja~^^



Shukri Mohd Ali said...
maceh2~ ^^


Afida Anuar said...
betol kan benda yang slalu org guna akn buat org teringt kat kite~ eheheh

Citarasa Rinduan said...
len kali nak bagi berus gg plak kat akak..heheh

.:padie_eyla:. said...
aa..tuan yang dapat hadiah tu pun comel!! =p senyum selalu!

Schubert Serenade said...
aa...kawan2 akan hargai bnda2 cmtu...waa..nak teddy gak!!


cujen said...
makaceh singgah~


Seksi Bani said...
xpa..asal ikhlas~(^^~

solo molo said...
huhuh..ni ekstrem ni...bley buat hilang jerawt x?? heheh


eqbalzack said...
waa...terharu ++ bangga!! nak jadi co GA bley??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...