Friday, April 15, 2011

:: tekan tubi dengan jari ::




Assalamualaikum wbt..
selamat mengamalkan cara hidup sihat..hari ni mahu jalan2 sekitar UPM..cari ilmu..cari penglaman..heheh
sape rasa dia hebat?? angkat tangan ya... and sape boleh buat tekan tubi dengan ibu jari?? hik3~ 
x ramai yang boleh buat... saya  dengan tangan pun dah jatoh guling2...stomach cramp..hehehe

ada seorang pakar kungfu ni..nama di BingLi..ganas2..telah cipta rekod dunia apabila dia membuat tekan tubi dengan ibu jari.. beliau dah lama mempraktikkan seni mempertahankan diri, hampir 34 tahun dari umur dia 7 tahun lagi... dan mempunyai ibu jari sekuat tubuh kebanyakan manusia...huhuhu...tabik spring la!! tahniah..konpem kalau saya suh dia angkat say..dia boleh angkat ngn ibu jari dia ja..hhahah...




p/s : praktis dan praktis...belajar pun sama usaha tangga jaya..nak kuat ilmu cari la ilu banyak2 dan amalkan..jangan simpan dalam tupperware buat perkasam..hehehe..





6 comments:

rizaros said...

eeii takutlah... kita buat mesti patah..hahhaha :P
>>salam pkenalan... dtg dr blog abg ben..dah follow, jom follow sy jgak untuk smgt lagi sy bblog.. rizaros.blogspot.com :)
trima kasih :))

aiman rashidd said...

aichhhhhh . baut ke ? HAHAHA . tak pe takpe . memang sakit pun , tapi alah bisa tegal biasa :)

HUHUHU done follow you . thanks thanks . teruskan menulis ok !

Chekgu Azrine said...

menarik gak!!

storyfromme said...

kenapa jari die ade lekuk2?takut je tengok.

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

perghh..klau gemuk mcm sayer..clarat nak wat cam tu...hihiih

deeya said...

euuuww ! cam saket jerp kan .. tapi selalu taw berangan ade kungfu . huhuhu ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...