Thursday, April 07, 2011

:: rindu MEREKA (^^~ ::

Assalamualaikum...testing2 autopublish entri...hihihihi...jadi ke x?? 3,4 hari ni x sempat buat entri sbb sgt2 la busy dengan segala macam kerja y berpekdah n x berpekdah...(^^~
so..nak try auto publish ni jap...harap2 jadi..weee~

:: i miss them so much like a cat missing their mom..::

 apa kaitan ngn meow plak? hihih.. semalam tengok tiga meow warna oren putih yang sgt cumei!!! dah besar dah... sangat cumei... rindu nak tengok diorang y kecik dulu..hihih...
papepun..saya tengah rindu...rindu dengan kawan2 and life saya dulu..it is such a time of everythings!!


rindu yang ni...



hihihi....rindu zaman pky baju biru kasut hitam berkot...sgt2 la 'berdisiplin' lalalall...
rindu kat ckigu nasir, ustaz mad, abah yang sama tarikh lahir yag saya, cikgu hhusin, ustazah wan hasiah "ummi" sir lokman, cikgu ghani, cikgu din!!! rindu semua...ni gamba timesaya form 3... teka kat mana saya?? heheheh




dua gambar bawah and atas ni adalah gambar kawan2 time skolah menengah...waaaa!!! rindu la korang... bila nak jumpa2..makan..blnja saya steambot?? ehh..eehh.. silap2... bila nak kawen korang2 ni? hhehehe
nanti cuti kita jumpa ek ( lupa...saya ada intern...waaa...sempat x jumpa?? )


after SPM.. i went to UM!!! a lifetime opportunity...it is a blast and always be!!


honestly!!! yang ni paling best... time HaluanSiswa AAJ!! syukur dapt kenal diorang2 ni... waktu paling gembira dalam hidup saya... best dapat kenal oshin, huda, nasreen, raji,mohammad, kimon, zaim, and norman and many others la...!! zaman paling best tapi x last lama sebab saya kena p matrik... mission cancelled!! (T.T)

then, this is my matriculation time...setahun gak duk sini...


KMPP!!! .. ni la cikgu2 saya yang x penat bagi ilmu walaupun anak2 murid diorang sorang ni banyak bagi masalah... alhamdulillah.. duk kat sini banyak menyedarkan saya tentang erti berdikari.... be yourself... rindu diorng!! AND my friends... korang ni sangat la sempoi...kalau bab2 nak buat makan i solute la korang... zaman matrik zaman saya jadi chubby... sangat chubby!! heheheh...


ni la praktikum saya H4P4..hehehhe...best!! (^^~




waa... ni la mereka2 yang banyak bantu saya kat UPM ni..maceh semua..dah lame kan x jumpa.. rindu... gambar ni time kat Bangi.. majlis hari raya kalau x silap tahun 2009... hehehe..yup.. Aidilfitri 2009...
rindu nak cakap2 ngn diorng.. rindu nak gurau2 ngn mereka.. sgt2 sporting!!




ni gambar ngan kawan2 baru awal 2010..time sukaneka..kat Kem Rebutia kalau x silap..hehehhe..
best sangat2..dapat main and kenal kawan baru...tetiba baru perasan.. i''m da oldest there!! aiyyooo...
malu2..tapi perangai cam budak.. main rebut2 belon... main tepung2..heheheh..
something baru yang saya cuba...maceh kat Pica2 sebab ajak saya join benda ni... yooosshhii...




where is the love??? heheheh...this is a place where you can truly find the love.. jumpa orang asli kat perak...
kat sini saya belajar cara hidup susah..minum mandi guna air sungai ..tapi part paling best terjun kat waterfall paling atas.. haeven.... best join misi ni.. tengs to Wani n Brother fuad sebab kenalkan saya dengan benda2 ni walaupun time naik 4 wheel tu saya duk diam2..bukan apa... naik bukit 60 darjah guna tayar tu.. mana x terfikir mati...huhuh..tapi banyak benda belajar kat sini..

"ngek MOI!!! "
i like it~

p/s : kadang2 rindu dengan kenangan adalah pemangkin untuk terus tersenyum.. kadang2 kenangan yang dikumpul akan jadi sesuatu yang berharga..lagi bernilai dari pangkat mahupun wang ringgit...kumpul sebanyak mana kenangan yang boleh selagi diberi nafas untuk mengingati kebesaran tuhan..(^^~










6 comments:

hanim azhari said...

time sekolah mmg ade byk kenangan yg xboleh kite lupakan sampai bila2 kan

HAZWAN17 said...

zaman study memang something yang tak dapat dilupakan..banyak kenangan pahit manis dengan member-member... nanti dah keja da jarang da lepak-lepak same-same

Shukri Mohd Ali said...

zaman belajar zaman terindah :)

Wafiy Suzly said...

sebenaunye ape yg dimaksudkan dgn autopublish. pening3..

Puan Kutu said...

kenangan yg tak mungkin dpt lupakan.sweet memori kan...

senyumSOYA said...

huhuhu..tu kenangan terindah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...