Saturday, April 02, 2011

:: Fullmetal Alchemist.. x sesuai untuk saya?? ::

Assalamualaikum wbt...
heheheh...sapa pernah tengok anime ni angkat tangan.. heheheh.. just nak tanya.. salah ke pompuan umor 21 tahun suka tengok anime?? sebab saya sangat2 la suka...

anime ni saya suka sebab watak abang yang sangat sayangkan adik dia.. huhuhu.. sanggup buat apa saja untuk adik dia.. tapi ni cerita rekaan la.. tapi somewhere anime ni kadang2 bawa banyak pengajaran especially never give up.. trust yourself.. being original is always being you...

ni share antara gmbar dalam full metal alchemist yang saya save dalam desktop terchenta ni..




kat sebelah kiri gambar ni Alphonse & sebelah dia tu Edward..
edward ni abang kpd alphonse ni.. comel kan diorang.. tapi lepas part ni Al meninggal den abang dia sanggup korbankan tangan and kaki dia...huk2.. time ni sgt2 la sedey..



hehehhe..ni kalau tak silap series fullmetal alchemist brotherhood... yang ni tentang journey diorang cari philosopher stone.. nak tahu lebih lanjut sila tengok kat mana2 media yang berkaitan..hehehe
tapi dorang ni memang sgt2 klakar..




huhuh..nampak x robot pakai baju besi tu? tu la alphonse lepas diorang transmutate... hanya soul dia ada tapi x da badan..cian.. edward plak tangan ngan kaki dia jadi cam tangan robot...
tapi jalan cerita kat anime len sket la berbanding lam manga... nak best and lagi klakar sila baca manga dia okay?? hehehe

p/s : saya suka Fullmetal Alchemist walaupun orang cakap saya x matang tengok benda ni...(^^~


3 comments:

Afida Anuar said...

akak dulu pun, masa kat u, gilakan anime gak... naruto, yakitate, bleach..semua layan..

balik rumah time cuti semester, mak geleng kepala, pasai anak dara dia ni duk layan kartun.. keh kehkeh..

senyumSOYA said...

waa..akak layan takitate tu...heheheh..
aa.. saya pun.. siap mak marah2 lagi suh masok dapur masak jangan duk ngadap tibi ja..hehe

Farah Farhana said...

Yeay! akak! kita geng. sy pon minat kat fma jugak! follow blog akak~ hehehe. sy suka al yg badan manusia sebab omeyyyyy laa dan al sukaa kucing!! dorang dua tuh sama2 comel!! sy minat anime ni sejak skolah rendah lagi. skrg dh skolah menengah. ngeee. still minat lagi :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...