Friday, April 15, 2011

:: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT ! ::

Assalamualaikum wbt..
join segmen abg ben lagi..sebab ada kena mengena ngan saya...seorang budak!! abg ben ajak kita2 semua ingat balik zaman kita budak2 dulu suka tengok kartun..semua org suka kartun kan??
okay...abg ben tanya apa kartun yang paling saya suka?? hehehe..of kos la saya suka one piece punya hero?? sape2?? hehehe... LUFFY!!
reason saya suka dia?? sebab dia lanun yang sangat2 kelakar and badan dia boleh jadi panjang cam getah...wuuu...sgt cumei!! watak dia dalam cerita ni sangat gempak!! tapi slumber badak...heheheh..(^^~

ni dia abg Luffy saya..kekaseh hati saya~ hehehehe..




hehehhe..soklan kedua...watak yang saya tak suka?? ni.. shin chan..
sebab dia sgt2 la x best..geli tengok cter dia..adei...
ni adik shin chan kita... jom kita ubah dia jadi elok sket..
jom2~budi bahasa budaya kita..(^^~




Jika saya  SUPERHERO ,saya NAK JADI !!





abg johny!!! hehehe..apasal suka syiok2 nak jadi macam dia ni?? sangat comel dengan gaya dia yang ala2 bodoh2 x tahu pape.. heheheh...tu ja...papepon..
sapa kita suka tu subjektif...suka la sape2 asal x jadi gila..heheh


p/s : terkejut gak abg ben bley buat segmen ni..tabik spring!! tahniah..~


http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html


16 comments:

faraa halim said...

yess kite geng, tak suke sin chan hehe

saya YANA said...

sin Chan tu Yana tengok la jugak.. haha..

AdyBudika said...

wahhhhhhhhhhhhhh..budak getah..suke komik die!!

Oshin jamel said...

hahahahha!!geng la!!!sinchan!!!!....luffy tgn panjang!!!!!hehehehehe!!!!oh abg johnny!!!!ai ai kapten!!!

Nulia said...

uhuhu~~~saya x suka shin chan juga ....aneh2, perangai dia ...

Hani Suraya said...

ske kapten johny!
agak nsem..=)

Wafiy Suzly said...

suke one piece!!!

Amira said...

hahah. tapenah tgk one piece lgi. org ckp best . nak tgk jgk ;( bile lah nak free ni . haha

Chegu Zubir said...

shin chan die nyer watak mengada2 dan over....xsuka2///

im new folllower of u
Gagal Bercinta itu Kenangan Indah

solo molo said...

suke tengok sin chan...
sob sob sob..



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

nelly said...

comelnya ! !gegar ! !

Raihanah Hanis said...

singgah & Follow blog u ..follow me back k :)

bersama kak Es said...

waaaa..ensemnye superhero :P

thanks ye adiksoya dtg singgah teratak kak Es:)

Afida Anuar said...

Watak yang saya suka...naruto..kakashi sensei...sasuke.. he he..

watak yang tak suka..
shin chan jugak!!

::Mastura:Zakaria:: said...

sinchan lucah..hahahhahaha

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...