Friday, August 12, 2011

:: lelaki suka duduk dalam G.U.A perempuan suka C.A.K.A.P ::


Assalamualaikum wbt...


"To feel better Men go to their caves to solve PROBLEMS ALONE
To feel better Women get together and openly TALK about their PROBLEMS" 


errmmm.....kena saling memahami..kalau laki nak duduk dalam gua perempuan kena biar dulu....ni ego laki kot.. nak settle problem sorang2..x mou share..betul ?? perempuan plak kalau da masalah tu kalau bley semua org yang rapat ngn dia dia nak gtau..hehehe...jadi laki kena la jadi "good listener" bak kata omputih.. betul?? ( sesuai utk mereka yang berumah tangga dan bakal berumah tangga ^^" )


p/s : betul ke tak? pendapat anda ?? 
hehehe.. gelak comel!! (tiru gaya blogger ni)
entri ni refer kat entri blogger atas tu..^^"


credit :: Men are from Mars Women are from Venus





20 comments:

iz said...

uhuk3..terasa bila dgar perkataan good listener..hehe

macam cheq*perasan sat..hehe

btw,new hupdate>>hehe

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/spontaneous-friday.html

= d = said...

gelak comel ye..
hehe..

delarocha said...

rumit lagi merumitkan

farah hanim said...

hehe
pasl prmpuan tu memg btol kot
kalo bole satu dunia nak cte problm ke ape
hehe :D
saje bkin hot kan
weee =)

anamizu said...

majoriti lelaki mmg cenggitu kot =P



salam kenal dr cik ana ^___^
jemput ke blog..hehe

alif ismail said...

alif kalo ade masalah suka makan banyak..huhuhu...

Queen F said...

HAHA lelaki bila ada masalah cool je biasanyaa sampai kadang2 nampak macam tak kesah langsung padahal memang diorang bersifat tenang.. kalau perempuan pulak rata-rata suka bercakap pasal masalah merekaa :) apa tak nya perempuan bercakap 6000-8000 patah perkataan sehari :D

ShErA said...

shera ada baca buku tu... bila dah baca baru la tau bnyk btl perkara mengenai lelaki dan perempuan yang shera tak tau...

Mr AnOnymOUs said...

senang cite, lain org lain ragamnya...hehe(nak gelak comel jgk)_^)

Shafiq said...

Lelaki dan perempuan memang berbeza.. :-)

deeya said...

oh ! terima kasih atas nasihat ini . sye pun bakal berumahtangge . muehehehe ~

Afida Anuar said...

Pi dalam gua bertapa eh..

dikau lelaki..daku perempuan, kita takkan pernah sama..eceh;)

specky said...

lelaki perempuan mmg tak sama, tapi itu yang melengkap kita =)

NMH said...

setuju..laki memang suka settle sorang..perasan macho mungkin? hahha..ego mereka..nak buat camane ek..

shameel Iskandar said...

Men are from Mars Women are from Venus, belum habis baca versi english tiba2 terjumpa versi melayu(terjemahan). trus beli versi melayu plak.

gedek! said...

buku tu cool kan?

Terbang Bersamaku said...

yup, netul tue lelaki mmg kne jadik good listener kalau wife dia tga ade prb & sbgainye..dia jugak ptut bagi pendapat bernas & beri nasihat..tapi bukknye kritikan yg bleh patahkn smangat..huhu..

HEROICzero said...

lelaki ni , macam .. hebat .

kalau ada masalah , dia tahu apa nak buat . cuma nya dia tak tahu nak mula dari mana . so bagi dia fikir sorang2. jangan sibuk .


HA HA HA .

iPai said...

laa, patut laa tak paham apa yg soya kate .. hahah .. ini rupanya ..

adeh2 .. hee, dah baca abes bab 3 .. tak tau nak stat review bab by bab atau nak kasi habis dulu .. hahah ..

yana,, said...

laki jadi good listen-er,,
perempuan jadi good talk-er,,
haha,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...