Saturday, August 20, 2011

:: ini P.E.L.U.A.N.G kita ^^" ::



Assalamualaikum wbt


Ya Allah berikanlah kami kekuatan fizikal, mental dan spiritual untuk memanfaatkan 10 hari terakhir Ramadhan ini dgn amalan yg ikhlas lagi diberkati. Seterusnya dikurniakan keampunan...Carilah Lailatul Qadr.


Milik Allah jua segala pengetahuan. Yg sulit, yg ghaib, yg tersembunyi, yg mendasari hati seorang insan. Kerna itu, tatkala diri dalam dilema, istikharah & berserahlah pada-Nya setiap keputusan.. He's always the best planner.. Dia tidak akan mengecewakan hamba-Nya yg berserah diri.. InsyaAllah...
( Sis Azizah OAMP II )


mungkin ini entri last untuk Ramadhan ini..so, sama2 kita kejar kemuliaan Ramadhan & kenikmatan Lailatul Qadar..

p/ :: Salam Aidilfitri & Maaf atas segala tingkah laku dalam blog saya..andai ada terguris, andai terasa,andai terkata, andai tersalah andai terkasar.....harap diimaafkan.. 
semoga diberi peluang untuk bertemu lagi..
insyaAllah.. ^^"
doakan yang terbaik untuk semua..





( BW mungkin berjalan  ^^")


15 comments:

Ecah Ecot said...

ala x jadi marah tgok kucin comel tu..haha

MerLe said...

=) slmt berpuasa~

Bigdaddyz said...

comel pulak kucing tu beraksi...hehe

Afida Anuar said...

Oh....dah last...

ok...maaf zahir batin juga kalau ada tersilap kata.

Moga Allah menerima segala amalan kita..dibulan yang mulia ni. Moga2 kita beroleh taqwa...insyaAllah..

selamat!

ShErA said...

comelnya kucing tu... jom2... kite sama2 mempertingkatkan amalan kita..

saya cello191 said...

selamat hari raya...

manfaatkan 10 terakhir~~^^

abghani said...

pagi tadi 8.25am waktu malaysia..bulan berada tepat di atas kaabah.

Puan Kutu said...

selamat hari raya, jom manfaatkan 10 malam terakhir..:)

fieha said...

mintak maaf jugak jan de salah silap ye..jom2 pecut untuk 10 ramadhan yg tinggal ni :)

Umie Artoqiemie said...

slm 21 ramadhan =D moga kita dapat sama2 merasai malam lailatulqadar ..

gedek! said...

maaf kan uncle juga....

Azham Vosovic said...

alhamdulillah, dtg sini ada sesuatu utk direnungkan hehehe

SweetLikeWhat said...

10 malam terakhir ni lah perlu kita rebut :)

run aziluz said...

salam n hi :) orang datang sini nak bagitau

blog yg dulu tak betul sikit. ni link blog baru. kalau ada masa datanglah okay :) blog lama tu dah tak guna lepas ni, guna blog baru je.

runaziluz.blogspot.com

iPai said...

saya maafkan ... maafkan saya juga ..

soya, nak duit raya !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...