Thursday, June 30, 2011

:: t.e.r.i.m.a.k.a.s.i.h ::



Assalamualaikum wbt..
waa.. blog dah berhabuk x da entry..heheh..minggu yang busy  maklumlah minggu last praktikal kat hospital..alhamdulillah..dapat gak habiskan latihan walaupun pahit manis sgt terasa..

to uncle b.r.u.t.a.l.s.o.l.o maceh buat entry ni..hehehehe..kena matang..yeah!! betul2..uncle kena matang..x kan selamanya nak jadi bdak2..buat kacau sini sana..heheheh pastu to abg Eq.. saya dah dapat keychain tu!! thanks a lot abg Eq..hehehe..dah masuk port dia bersama2 keychain yang lain...(^^! lain kali kena kasi lagi ya..last announcement.. dah dapat t-shirt dari bloggercrew!!! cantik..sebab kaler hitam.. i like that..maceh2~ nanti nak tempek gambar2 baju tu ya..

syukur alhamdulillah....hidup makin ceria..
ada teman..
aa kawan..
ada suka..
ada senyum..
ada ketawa..

kena hargai setiap yang hadir dalam hidup..
satu pengalaman..
satu penghargaan..
untuk jadi lebih matang..
untuk lebih mengingati DIA..
syukur..syukur~ (^^!



“Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur nescaya Aku akan tambahi nikmatKu kepada kamu, dan demi sesungguhnya, jika kamu kufur ingkar sesungguhnya azabKu amatlah keras”.








10 comments:

Miz Novexx said...

kalau kita ingat kat orang, orang akan ingat kat kita... kan kan?? (^_^)V

Azham Vosovic said...

terima kasih ingat kat kami semua hehehehe

diana said...

tahniah sebab punya hidup yang indah..:)

iPai said...

wah .. dapat baju tuh kot .. nak jeles laa

Afida Anuar said...

ohh,patut lah..bizi rupanya...

wahhh.....suka2.

gedek! said...

nak baju?

senyumSOYA said...

Miz Novexx
betoi2~ slalu ingat kat org n buat baik..then it will come to us..(^^=


Azham Vosovic
heheh..welcome..sama2 ingt menginti.. then hidup akan ceria.ye dak? (^^!


diana
alhamdulillah akak..
kena byk bersyukur..wlpun sedikit~


iPai
t len kali en.ipai kena beli la..heheh

Afida Anuar
tu la kak fida.. sedih pun ada.. rasa dah rapat sgt dgn staf2 kat situ..(T.T)


gedek!
hehehbaju hitam tu uncle.. bley join uncle x? hehehe

アヌム ちゃん said...

congratess dh abes praktikal :)

iPai said...

actually, bila beli, kene pakai kan .. dan bila pakai kat luar, nanti orang tahu ..

hui .. malu laa .. tak moh r pakai

KAMIHIDUP said...

Alhamdulillah punyai hidup yang indah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...