Sunday, June 12, 2011

:: wajah baru ::

Assalamualaikum wbt...


setelah beberapa purnama header blog saya yang putih bersih tu tertampal kat blog ,baru bersemangat nak tukar.. ish3..yang dulu macam ni... putih ja.. suka sgt!!!..macam newborn...kelahiran pertama blog saya...guna header ni..




so..hari ini..12 JUN 2011 bersamaan 10 REJAB 1432H
ganti dengan wajah baru...macam budak2 sikit..
hehehheheh.. x pa la kot..nanti datang angin puting beliung nak tukar, saya tukar balik..
berpuas hati guna yang simple macam ni..





p/s : kalau ada sebarang komen berkenaan muka baru ni jangan segan nak komen ya..(^^!




11 comments:

Red said...

Rasanya tulisan kat banner tu better kaler biru sebab kat sade bar awk kaler biru..

or awk patut tukar kaler kat side bar jadi oren ^^

happy blogging ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

senyum tu putih giginya

Afida Anuar said...

ohh..sangat lah kreatip dik... akak punya banner cilok yang dah ada je...huhu

Eyrique Ettiqazz said...

ok bangat dong ..ceria jer mcm astro ceria..untuk kite aje (blogger la tu)hahahaha

Aimi dan Pakcik Hashim said...

pandai ko wat
aku sikit pon x pandai

Citarasa Rinduan said...

cun..........
mmg cun....

kak suka yang baru... like budak2 tapi happy gitu

= d = said...

nice dear..
buat kan header tok d jugak..
hehe..
:)

kokser kokdam said...

comey2

senyumSOYA said...

Red
akak dah tukar dah..heheh..comey gak warna oren ni..hehe


b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
senyum kena gg putih..kalau berkarat x cumei..(^^~


Afida Anuar
hehehe..banner tu buat lam 5 minit ja gak.. saje boring2 nak tukar..bagi mood ceria sket...(^^!


Eyrique Ettiqazz
hehehhe..ceria.. kena senyum sampai ke telinga la ni EE..^^!


Aimi dan Pakcik Hashim
maceh2..tapi banner uncle lagi comel kot.. siap ada pacik hashim lagi kat belakang (^^~


Citarasa Rinduan
kak ayu mesti baru abes tgok filem cun ni kan..heheh'

budak2 sampai ke tua la jawab nya saya ni akak..hhihihi


= d =
ni banner simple ja.. ikot sedap letak..x reti pun sebenarnya..(^^!


kokser kokdam
maceh2~ (^^!

Red said...

kan.?? oren comel kan.?? XD

fieha said...

salam jan..comel la header tu..buat sendiri ye?leh la watkan tuk kak fieha.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...