Saturday, June 25, 2011

:: Men are from MARS, Women are from VENUS =^^= ::




Assalamualaikum wbt... 
waa.. topic entri semalam macam best kan? hehehe...minggu ni nak try baca buku Men are from MARS, Women are from VENUS tapi lepas siap asignment ngn presentation microbe la ek  ^^!.. my big bro dah lama beli buku ni cuma saya belum ada masa nak baca sampai habis..hehe...time tu belum tumbuh gigi bongsu lagi..heheh..jadi skang gigi bongsu dah nk mula tumbuh jadi bley la try2 baca sampai habis kan? 

okay sebagai intro..buku ni ditulis oleh John Gray seorang suami, ayah, lecturer dan kaunselor hubungan...tu ja kot..hihihi...sebab saya baru baca intro ja..tapi saya nak share satu ayat dalam buku ni.. 






p/s : setuju atau x setuju?




21 comments:

Puan Kutu said...

huhu agaknyalah..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

begitulak paacik ko rasa anak ku soya

gedek! said...

Komen brutalsolo tak boleh blahh... kah kah kah!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

errm... yelah yelah

azwa amani said...

buku ni sangat best, amani dah baca... :)

iPai said...

waa .. penah nampak buku ni dulu sebab time tuh ramai gile kecoh pasal buku ni ..

skrang tengah cari balik .. tp mostly takde dah .. wuuu ..

Roza Ami Nanomiya said...

hmmm
kata2 yg menarik

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha.. no komen.. :P

Chegu Zubir said...

t dah hbis baca buat review tau..hehehee

jom sertai
Komen Entry dan Dapat Ganjaran

Miz Novexx said...

malas nak baca buku ni, nanti awak tolong summarised balik boleh??? ngee~~~

Red said...

betul tu. lelaki jadi hebat bila rasa diperlukan ^^

Afida Anuar said...

Setuju kut....kut... heh~

vampire's lovex said...

betol..aku setuju..lelaki memang lemah. err..kbai haha

IMANSHAH said...

xde idea tentang buku ni

Aujinz said...

dah ponah jumpo buku tue, tapi tak sompek plak nak baco..

Schubert Serenade said...

setuju!!

btw, i dah bce..its good...the way dia tulis sgt2 terkesann:)

syufaa said...

syufa sllu nmpk buku tu..
tp xpnh nk bli or bce..
hukhuk..
tp mcm besh je!
wahh..boleh msuk dlm list buku nk bli..
hihihi..

Bro ahmad said...

please translate hehehe
lemah ni

senyumSOYA said...

Puan Kutu
mostly kan? heheh..buku kata bukan saya kata..heheh


b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
hehehe..uncle stuju!!


gedek!
uncle~ heheh.. kecian kat uncle brutaltaklagisolo..heheh


Khairul Hakimin B. Muhammad senyum!!


azwa amani
waa..rajin2..nanati bley share2 ni..hehehe


iPai
ada la en.engineer..siap ada versi BM lagi..ehhehe..


Roza Ami Nanomiya
first time ayat uncle ami macam skema..hehehe


Siti Mashitah Saidin
hehehe..sipu malu~


Chegu Zubir
insyaALLAh..saya cuba ya chekgu~


Miz Novexx
insyaALLAH..nanti saya cuba review~hehe

Red
yeah..dr.love dah bercakap..heheh


Afida Anuar
stuju kut2 ya kat fida..hehehe


vampire's lovex
err..vampire..hehehe..sabar2..kdg2 betol2~ bergantung kn?


IMANSHAH
saya pun blom ada idea uncle..baru belek2 page awal2~heheh


Aujinz
lain kali kena menyempatkan diri baca ya..


Schubert Serenade
aa..dia tulis berdasarkan pengalamn dia sendiri..tu y macam real..heheh

syufaa
kite pun x beli..abag yang beli..dah lama tapi baru nak baca..heheh


Bro ahmad
lelaki rasa hebat bila diperlukan..
wanita rasa hebat bila digembirakan..

lebih kurang la.. pusing sana pusing sini sket..heheh

iPai said...

er versi BM eh .. nak cari laa cam ni =P

panda putih said...

selalu dgr buku tu, pinjam kmo la. boleH?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...