Wednesday, June 15, 2011

:: BALI : a simple Giveaway for Fabulous Followers ::

Assalamualaikum wbt..

abg Eq baru balik dari BALI,
keychain comel nak diberi,
tengah berfikir apa akan jadi,
kalau saya buat entri macam ni..(^^!

lompat-lompat tepuk tangan,
senyum-senyum tak tengok orang,
sape2 nak join jangan segan,
sebab abg Eq bukannya garang..(^^~


p/s : pantun tersekat2 sebab tak sabar nak keychain kaler hijau tu.=.^^=
klik kat gambar kalau nak join




16 comments:

JARI YANG TERBARAI said...

cantik ;) hand made ke?

Citarasa Rinduan said...

tak aci..
dah join dulu..
kak ayu bila agaknya..

by the way.. good luck

Afida Anuar said...

ohh...moga berjaya dik!.. kalau berjaya kita share eh?he he he.

potong separuh2 nak? kekekek

Eyrique Ettiqazz said...

join jugak erkkkk...kita musuh skrg ni..hahahaa

wa khairul onggon said...

Join jangan tak join hehehe...

KAMIHIDUP said...

cantiknya. :)

Miscellaneous Smiles said...

cntik lah~

vampire's lovex said...

stail...gantung kat beg aii mesti cantik hihihi

shameel Iskandar said...

moga berjaya yer.

delarocha said...

pandai buat pantun, unik entry ni..ada potensi dapat key chain hijau tu... huhu

JIJI YU said...

abg eq pernah piat telinga kucing..

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhhhh~ cantik gak eks keychain tu!

Schubert Serenade said...

erkk...masuk ga ye..hehe..wish u all the best!!:)

Nour Akmal said...

cantik lah..nak lah..huhuhu

senyumSOYA said...

heheh..thanks for the support..
stakat ni x pernah menang GA lagi..
nasib malang sket bab2 gini..(^^!

doakan ada rezeki ya dapat keychain hijau tu^^!

zarazueyin said...

tahniah!anda menang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...