Friday, June 24, 2011

:: Dan The Man- perempuan mnyusahkan??.. .(^^! ::

.



assalamualaikum wbt ..dah berhari x update entri..hehhe.. busy + x da mood ..hehehe.. sori ya..(^^!

okay.. orang kata perempuan mnyusahkan hidup lelaki.. adei.. entri saya arini memang jauh menyimpang dari entri2 yang pernah saya post..  hanya untuk berkongsi.. lepas tengok video ni mesti korang pun rasa sama macam saya.. adei.. sape la yang rajin buat game camni pun saya tak tahu...




bagi saya..mungkin ada la segelintir..tapi bukan semua la.. bingit telinga dengar celoteh si puteri tu.. hahaha..kalau ada kawan macam ni pun saya mungkin tarik diri..heheh..

papepun pandangan masing2..kadang2 boleh jadi penyeri..kadang2 boleh jadi hura hara hidup..
masing2 ada kelebihan dan kelemahan..sama-sama perbaiki. ye dak..heheh

p/s : bukan semua perempuan macam ni.. betul x? (^^!





21 comments:

iPai said...

ye ke bukan semua macam ni ? tapi comey laa benda ni .. hak2 ..

yg tak leh belah tuh, die pulangkan kunci dah trus stage complete .. haddoi .. comel dan kelakar ..

aTy _faRed~ said...

comel lar..hahaha...

bersama kak Es said...

bukan lelaki ke menyusahkan ? hahaha
~ saling topup laa senang cerita. No body's perfect ~ kan :)

myra abdullah said...

hahaha..terbaekk video tuh.
padan muke that princess..
hehehe..
iloiked!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Betul tu. tak semua perempuan macam tu. Dan, ada je lelaki yg perangai macam puteri dalam video tu. kan? Hehe :P

gedek! said...

lelaki & perempuan...

masing2 pelengkap masing2

Sunah Sakura said...

perempuan bising macam tu sebab lelaki pendiam boleh tahan... heheheh... bak kata uncle gedek, saling melengkapi! :)

adwafarahin said...

yep btl! bkn sume pompuan cmtu :D

ZORA said...

ye2..bukan sume pompuan mnyusahkan..kire senag..laki pompuan same je..:P

btw follow blog kamu ni k..:P

RaraTan said...

lelaki & perempuan dicipta tuk saling melengkapi, dan saling mengover kelamahan diri. aww~ sweet gitu. kih3

senyumSOYA said...

iPai
tu la comel dan klakar..time tengok ngn kawan kat kolej aritu x brenti tiru cara puteri tu bercakap..hahahah


aTy _faRed~
aty nk jadi cm puteri tu x? heheh


bersama kak Es
saling topup~ betul tu akak...(^^!


myra abdullah
saya pun like..hehehh~


Puan Besar Shag Yahaya
yup2,.ada2..kawan sdri..tapi bila dah tahu tu ok ja.. cuma kena tahu potong cakap dy la..heheh


gedek!
heheh...sokong uncle..


Sunah Sakura
penyeri kan kak sunah? heheheh..tapi nak membebel pun kena ada tmpt dan masa gak..heheh

adwafarahin
hehehe..macam2 kan/

ZORA
lebey kurang ja.. yang x sedap kena tambah perasa.. ye dak? ^^!

RaraTan
sweet!! heheh

shahjiehan said...

mmg x semua.. tp majoritinya mmg camtuh... hehehe


sifat tu sama je... kan kan.ma ade ya.. cung menyerlahkan dirinya.. tu je.. hehehhe

Afida Anuar said...

betul2..tak semua pun dik...sesetengah je tuh..

iPai said...

jangan kawan hang tuh jd cam princess udah ler ..

syafiqakarim said...

comelll.
eh,semua ke mcm tu?
xkan.haha

Mutiara Bernilai said...

at0i, akak bising jugak,
tp xde |a bising mane,,

haha, tp c0me| |a ,,
dah |e|aki tu pendiam sgt,
terpaksa r perempuan 'riuh'kan suasana,,

:)

JIJI YU said...

tau pulak engko buakn sume..ehehe..adakalanya perempuan ni makhlok yang memeningkan

senyumSOYA said...

shahjiehan
heheheh...men from mars women from venus~ heheh


Afida Anuar
btoi2~ sesetengah ja kn..heheh


iPai
x dak aih.. kawan kami tu baik2 ja.. saja ja tiru puteri tu membebel..hehhe

syafiqakarim
yup!! x smua..heheheh


Mutiara Bernilai
betoi tu akak..penyeri suasana..heheh


JIJI YU
huhuhu....cikgu dah marah...cabut!! heheh

~syue~ said...

alahai..comel jew..tp kan, geram lorh tgk princess tu..eeee -.-''

vampire's lovex said...

pmpuan x mnyusah kan ok,mnyenang kan...tp lelaki yg sellau pikir konon2 nye berpikir jauh,and itu yg masalah sebnar nye kan kan kan

Aujinz said...

hahahahhaha.. dah tengok semalam, tapi baru hari nie nak komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...