Saturday, May 28, 2011

:: SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh ::


Assalamualaikum wbt..
ni abg ady nak cari jodoh kat Mr.Froggy dia..
klik gambar untuk tahu lebih lanjut..

nah saya bagi Miss Froggy!!!


Nama : Miss Froggy
Umur : 21 tahun 
Pendidikan : Teddy World Factory
Kerjaya : bakal isteri Mr.Froggy   (^^!
Kebolehan : pandai mengemas dan suka senyum.



Miss froggy ni byk kawan dikalangan kaum si hijau ni..
so Mr.Froggy akan senang nak bergaul dengan diorang..
mesti dah x segan2 sebab dah satu geng...hheheh..

lagi satu.
Miss Froggy ni
sangat baik hati and suka buat kerja rumah.
so, mr.Froggy dah x yah susah2kemas rumah..
okay..



ni gambar Miss Froggy..
heheheh (^^!

hajimemashite!!
selamat berkenalan!!!



13 comments:

Temuk said...

Pak Temuk would like to thank you for visiting his blog. Miss Froggy Green has got a baby already? Do you think that Mr Froggy Blue! would agree taking her as his life partner?
Have a nice weekend!

senyumSOYA said...

uncle...that cute and small green thing is not her baby..
it's her friend.. heheheh...kind of..errrr...

i don't think that Ady's Mr Froogy will choose a woman with a kid..heheh..joking! (^^!

shahjiehan said...

froggie tu apa

AdyBudika said...

lulus!!!!

gedek! said...

Kalau frogi jumpa jodoh sapa nak jadi wali bila nikahkan dia, ni...?

shameel Iskandar said...

macam lagu cari jodoh pulak ni. Tapi mcm kata gedek. kalau frogi jumpa jodoh sapa nak jadi wali. wali band kot.

hamzah ian said...

pinjam

cucu umie said...

boleh tak bg dekat ayie bear tu..ayie tak ad bear..kuikui

| cik azeya | said...

makhluk apekah ini ?

AkuBiomed said...

Kena cari putera yang boleh menukarkan ms. Froggy kepada seorang wanita jelita. Ahh...ber fairy tale pula :-)

apik pehe said...

hahahaha..bleh lak bakal2

senyumSOYA said...

shahjiehan
froggy tu encik katak hijau yang cumei..hehehe


AdyBudika
abg ady da bagi sirim..hehehe..
t dtg pinang ya..(^^!


gedek!
uncle...wali miss froggy ek? dia anak tunggal yatim piatu x da sedara.. saya jadi fmily angkat dy ja...heheh

wali hakim la kot..(^^!


shameel Iskandar
aa..wali band pun cam okay gak..heehe

hamzah ian
heheh.. x bley2.. bakal jadi isteri org..hehehhe


cucu umie
ayie.. cumei kan? ayie nak ek? p cari kat teddy worls..konpem ada punya.. yang ni x bley bagi..saya punya..(^^!


| cik azeya |

tu katak ijau suka lompat2..(^^!

AkuBiomed
hdhehhe..princess frog ek uncle? comel kan kalau bley tukaw jadi princess..(^^!



apik pehe
bley2.. ramai saingan miss froggy ni..(^^!

Suliza Zamary said...

percaya tak saya ada kembar ur Ms. froggy!.tapi mungkin kepunyaan saya sedikit muda.-.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...