Thursday, May 26, 2011

:: 19 kids and counting ::



Assalammualaikum wbt..

dulu2 pernah tgok cter ni kat astro..sal the Duggar Family.. 
19 org anak...sorang ibu..sorang bapa..
anak ke-19 diorang lahir tahun 2010..
ada satu part tu bayangkan diorang nak pergi vacation..
penuh home trailer diorang..
mmg menarik la..
dengan semua pakai baju sama kaler..cumei!!

waa..and anak sulung diorang dah kawen 
dan dah melahirkan sorang anak..
diorang dapat sorang cucu!!
lepas ni diorang akan sibuk kira cucu la plak..

part paling best..
nama anak diorang start dengan huruf  "J"
macam saya..hehehhe..
saya pun nak dapat anak ramai2 jgak kalau ada rezeki..heheh..berangan jap..
kawen pun blom cik kak oi.. hehehhe..(^^!  adei..


papepun mmg luar biasa bagi family omputih ada anak ramai...inikan sampai berbelas2..huhuh..
senyum..xperlu kata apa-apa..(^^!


jom tgok diorg..





sila klik kalau nak tahu lebih lanjut sal diorang ya..(^^~

  =  bahagia  =




17 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wah wah

kanak-kanak yg comel

:)

Citarasa Rinduan said...

mai sini.. kak nak teka nama kamu..
jamaliah.

heheheh

senyumSOYA said...

nis~ heheh..cumel kan.. anak nis pasni mesti cumei2 gak.. hehehe...insyaALLAH..

kak ayu..
"J" kat depan tu dah betul dah..
hehehhe...
jamaliah tu klasik sgt namanya..^^!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Macam mana lah nak handle anak ramai ramai macam tu. Shag tak sanggup! haha :D

Puan Kutu said...

kelaurga yg besar..bestnya,tp sygnya akk tak dpt nk proses anak ramai2.haha

Nur Liyana said...

ramainya!!bahagia nyer...

mesti riuh rendah rumah diorg kan?

EYFAalias said...

kalau raya mesti meriah. tapi duit pn kopak. aahhahaa

Afida Anuar said...

ala2 macam citer cheaper by the dozen eh;)

shahjiehan said...

wah..dasyat.. ni yg raswa tercabar.. hehehhee

adan said...

perghh.. ramainya.. senyum je.. tak perlu kata apa2..

CintaZulaikha said...

berkat tau anak reramai nih...hee~~

eqbalzack said...

sangat produktif! hehe

cucu umie said...

sellu orang putih anak mereka sikit jeaw..xsampai ah bnyk mcm gitu..hehe aduyai, pelik tol..

deeya said...

beshnyer .. cam seronok jerp kan . bhagia klau xde msalah kluarga =)

Liyana Zahim said...

J? Jakun? Johnson? Jambatan? Jentolak? Hohohoho..

FaiZaH Fyn said...

agak-agak diorang ingat tak birthday anak diorang??silap haribulan boleh tertukar nama kot..kena pakai name tag kat rumah ni wahaha

Kuronofu91 said...

x pernah tgk pun??? hohohohohoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...