Sunday, July 17, 2011

:: Segmen : Aku Blogger Negeri Che Siti Wan Kembang ::



Assalamualaikum...
En. juruterbang buat segmen ni..jom ramai2 join..





kena jawab beberapa soklan SAQ :-

nyatakan nama daerah anda :
Wakaf Bharu, Tumpat.. (aci tak cakap dekat ngn Pengkalan Kubor & Siam?? heheheh Sawadeekap..=)

Nyatakan tempat dan makanan yang menarik di tempat anda :
Pengkalan Kubor(barang2 murah Duty Free..hehe ) .
  Pantai Sri Tujoh jiran sebelah Pantai Geting

makanan plak....Nasi Paku and Nasi bajet ( main bagi nama ja ni..)
tapi ada stall baru bukak..lebih kurang ala2 Pizza Hut-tapi local punya.. sedap sebab banyak cheese++ murah.. berbaloi2!!


If can, nyatakan sekali tempat anda belajar  :
Universiti Putra Malaysia (UPM )-bakal masok 4th Year ( tua sudah rupanya =.=")


p/s : tu ja kot..hehehehe..salam kenal2~ 
"maghi kito pakat kenal samo2 kito..
GO more GO more MALAYSIA" (^^=



31 comments:

sarah-najwan said...

semoga berjaya..

oghe klate jugok do..hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

eh..eh, ore kelate jugok :D

Niena Pengembara Ilahi said...

follow ore kelate :D

Addin said...

wee ~ selamat berkenalan ;)

nanti bawa Addin jalan jalan sana ek . hee

muhamad hanif said...

oghe klate goks ?


LALLALALALALALALALA

Citarasa Rinduan said...

good luck..

suka sangat2 ramai geng blogger dari negeri kelantan..
walau kak tak ada saudara di sana..

ada kawan2 okey gak.. belajar masak dan belajar bahasa kamu2

Farah Amir said...

teringin plak nak rase NASI PAKU & NASI BAJET ni.. tak pernah dengar...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hye! blgger kedah berkenalan sini jugk..hehe..

Cik Z@i Pen@nG said...

eh...ini ko ore klate hok minat nasik kandar tu?

zatiey said...

oo..demo ore klate..ingtkan ore ganu jgk mcm zatiey..

ILA HonEyBuNNy said...

orang kelate rupanya..

dok reti kecek kelate la ila..ajarkan..ehhe

Scya Lollita said...

SAYA SAYA !
saya juga tapi tak asli sangat lah haha

eqbalzack said...

salam,
berjaya juga abg eq singgah blog ni. maaf lewat sikit sebab abg eq sibuk kerja luar hari ni...

Afida Anuar said...

Lorr...deme ore kelate ko? kito berjire la rupanyo... ambe orang ganu..kekekeke...

PS: dulu2 selalu gak mak ayah bawak akak pi shopping kat kalang kubor...errr..orang ganu panggil kalang...hehe

iPai said...

dah tua ek cik soya ? macam muda je ..

FarhaNezam said...

salam kenal jugak hihi <--tiba2

Hanis MY said...

eh tok gajim dengar namo nasik tu, kak g RP nati wok g makey nasik tu deh...

iPai said...

yg seghomban punya takleh join ke ?

MerLe said...

penah duk kt pengkalan kubor dulu..kjap je..dlm 5,6 thn je..

dwaty said...

join juga ker??? blogger sabah wish u gud luck ...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cantik mek mek di sana

amna said...

nasi paku tu cmne? teringin nk mkn :D hihihihi

ïêmå å¢klê§ said...

xsabar nak pergi kelantan sebab banyak makanan best2..
tapi nasi paku n nasi bajet memang xpernah dengar...

Syazwan Che Deraman said...

laaaa..kampung sayo kat kale kubur.
hehehe..

nasi gapo tu?

timo kasih sebab join!!.

Mrs. Farhan said...

oooo, oghe kale kubor.hehehhe.bereh set kito.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-kelantan-d.html

azeelia azman said...

gomo kelate gomo. haha. folo sini :)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

norhatizahmohamed said...

hi !
sabahan blogger here :D
nasi bajet tu yang bole amik lauk byk² tu ke? #suka hati ja kan. najet mcm tau. haha

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

howyeah!
sy bloger Negeri Darul Ehsan.. :D
Selamat berkenalan yaw! :))

Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

L-mi Redzz said...

kunjungan dr blogger johor dan follow skli.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... Slmat Berpose...

Singgah dari segmen "Aku Blogger Negeri"

Salam perkenalan...

Saya Blogger dari "PAHANG"...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...