Tuesday, July 12, 2011

:: P.A.T.H.O.L.O.G.Y ::



Assalamualaikum wbt...
 dah abes praktikal ni macam2 perasaan ada.. at first tu memang la best..dah x payah susah2 nak pulas stereng kete pergi hospital cari parking..^^!  then lama2 ada perasaan lain yang kacau.. rindu.. yup..rindu dengan keriuhan kat makmal patologi HRPZ II...

ni adalah antara pengalaman paling bermakna dalam hidup..x mudah nak dapat pengalaman macam ni.. buat staf2 yang baik hati ajar saya macam2.. terima kasih.. buat staff yang suka blanja saya makan sampai naik 3 kilo sepanjang 8 minggu saya menumpang ilmu kat sana.. terima kasih sekali lagi.. buat staf yang buat2 garang kat saya tapi baik hati bila saya perlukan bantuan..terima kasih lagi.. 

buat rakan se"praktikal" heheh.. korang memang best la.. walaupun ada yang suka buli saya yang kecik ni tapi x mengapa lah.. guraw manja..heheeehe.. pasni kita picnic kat pantai okay.. sama2 sunburn setelah sekian lama duk dalam aircond kat lab tu.. Thanks... alhamdulillah... syukur.. anugerah terindah dalam hidup..
to AYOH or Haji Noh yang memang kamcing ngn saya.. a special smile to Ayoh dari anok ayoh yang susah nak pick up pembelajaran baru.. sayang Ayoh sebab pagi2 selalu ajak saya berbual tentang hidup ni.. terima kasih sebab selalu bagi nasihat untuk jadi anak dan "kanak-kanak" muslimah.. insyaALLAH.. 


yang encem tu En.Zaki..maaf dah berpunya... sebelah tu Ayoh..huhuhu..rindu kat Ayoh..
then yang kat bawah tu Haji Him..ajar saya macam mana nak detect morphine ngn kanabis dalam medical legal cases!! rasa macam CSI..hehe
yang senyum manis kat pintu pakai lab kot kaler biru tu Uncle Pa.. slalau buat lawak kat saya.. t blnja KF ek..



ni bdak2 "sepraktikal" ngan saya.. hehehe..maceh sebab selalu kacau saya time saya buat tests yang saya tak reti..maceh sebab selau buat saya tersenyum~ ^^!


ni akak2 lab yang manis cun kiut dan yang sama waktu dengannya.. alhamdulillah..byak bantu kitorg buat kerja...baik dan tak pernah marah2 ktorg pun..maceh..
kate bdak kecik ni sambil tunjuk gaya peace!! (^^)(")


p/s :: wahai angin.. khabarkan mereka aku rindu mereka.. hantarkan salamku buat mereka yang banyak membantu ku dalam mencari secubit kisah didunia dan ilmu yang berharga.. Alhamdulillah.. =^^=

16 comments:

Miz Novexx said...

tahniah... (^_^)V
syoknya bila dah habes

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lupa nak suruh cilok kaki palsu

Red said...

Jika merindui, carilah mereka..

Far8 budak baik said...

kau kecik sanagt ni
tu ar senang kene buli..
hahahahaha =p

Mrs. Farhan said...

wahh, dah habes praktikal ek. bestnyeee. =D

Sunah Sakura said...

rindu gak dengan zaman2 praktikal dulu...huhuhu...

FarhaNezam said...

praktikal apa nii?? hihi

Kucing Serius. said...

Huiyo best gila prektikal kauu :D

senyumSOYA said...

Miz Novexx
syok...n byk kenangan manis..(^^!


b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
hohooh..uncle.. sok kite nak p..nak kirim? heheh


Red red!! esok p sana.. p borak2 sambil minum ribena..heheh


Far8 budak baik
mmg kecik kot.. kot? hehehe...


Mrs. Farhan
dah..tapi rasa macam nak pergi lagi..heheh


Sunah Sakura
best kan kak sunah..hehehe..alhamdulillah..dapat kenal ramai org..(^^!

FarhaNezam
praktikal kat makmal hospital..heheh


Kucing Serius.
bes ekt..t ada cter sal kes masok rumah mayat..heheh

Afida Anuar said...

Berpisah tidak gelisah..insyaAllah dik.. mana tau lepas ni dapat kerja kat sana;)...

KAMIHIDUP said...

pengalaman manis nampaknya di tempat praktikal, takde pengalaman tak manis ke? heee. :)

delarocha said...

biasa lah tu... bila dah abis praktikal baru rasa rindu.

Kapten Atok said...

owh. ini bidang ko

iPai said...

wah .. mesti seronok habes praktikal ..

SweetLikeWhat said...

patologi tu bahagian bedah siasat mayat ekk..?sebab pernah tengok filem pathology tu pasal bedah siasat mayat untuk tahu punca kematian :)

Ms Z said...

hai! kita pon blaja patho jugak. hee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...