Tuesday, July 12, 2011

:: M.O.N.K.E.Y m.a.j.i.k ::



Assalamualaikum wbt..

monkey majik?? sape tahu? saper penah dengar? hehehe.. yang ni ka?


heeheheh... eh..ehh.. x la..bukan yang ni..tapi yang saya nak share sket malam ni bukan citer katun ni.. yang ni monyet betol.. tang budak2 suka la layan citer ni monyet nakal yang ada kayu boleh panjang2.. terer woo.. sampai satu saat tu p amik penyapu kaler merah buat2 gaya ala monkey magik ni..heheh tapi tu zaman muda mudi hingusan la.... dah besaq sket ni layan monkey majik lain.
nak share monkey majik yang ni..



saya ni peminat setia la kat cik abang- cik abang monkey majik ni..(^^! kenapa saya suka monkey majik? sebab lagu diorang BESSSSSSSSSSTTTTT!! tiru gaya jawapan dalam iklan kenapa saya suka rumah saya hehehe.. mungkin sesuai la ngn telinga ala-ala jepun saya ni.. aisshhh..geleng2.. bagi  sesape yang baru2 nak dengar lagu dari negara matahari terbit ni saya cadangkan band diorg..senang nak pickup sebab ada campur english sket2.. baru style..=^^=

pasal senikata lagu band ni pulak saya double thumbs UP!! hehehe...kira pembakar semangat la sebab bait2 dia tu ada maksud untuk bangkit.. bangkit dari terleka.. bangkit dari cinta.. bangkit dari duka?? cheewwaahh....hehehe..tang ni saya mengarut... jangan percaya..okay??
tetapi bagi mereka yang betol2 layan anime korang mesti tau album single diorang sunshine ni jadi sountrack tuk anime apa ya??.. sape bley jawab?? saya bagi score marks tinggi sket..heheh






heheheh....
comel kan cover album diorang.. simple but unik.. (^^"


jom layan sountrack ni.. ada ngam dengan deria pendengaran anda x??
mungkin bagi bukan peminat anime and peminat boyband korea.. kurang masyuk.. but kalau dengar sambil cuba tengok translation dia best... jom dengar..!!





p/ s: kawan saya cakap " budak kecik penakot cam hg berani ka tengok anime pasal "yokai2" or hantu ni"
saya jawab  " heheh..tengok ngn adik or abang la..kalau sorang2 x berani tengok gak..lepas sountrack opening tukar channel la.. heheheh "
tu faktor utama saya tengok anime tu.. lou soundtrack best ..layan!!!.. heheheh


p/s 2  :: layan nippon no uta pun kena ingat asal-usul gak.. sambil mulut nyanyi lagu selamat malam oleh En. Faizal Tahir smart.. =^^=  hiburan berpada2.. jangan sampai terleka terlupa dekat makanan jiwa..okeh..^^





14 comments:

Afida Anuar said...

Pestime dengar monkey majik ni...heh!

tp layan gak la lagu2 ni...hikhik

Hanis MY said...

monkey majik tinggal kat sendai tau tapi tak pernah jumpa huhu...

jila d_d said...

peh...ske gile cte monkey majik katun tu.huahuahua

Hanis MY said...

ada post pasal MM..singgahla...

Kapten Atok said...

aku bukak utube skang jugak. hehe

Syukri Kamaruddin said...

kampung sy banyak monyet :)

Miscellaneous Smiles said...

katun tuu prh tengokk..best gakk~~

saiazuan said...

ala-ala ctr journey to the west ek?

Cempaka R.Minta said...

hii
cik soya
Sudah download..thx
tidak baik tahu panggil brutalsolo uncel,dia muda lagi..he he he

iPai said...

hamboi ... sangat ber-anime di situ .. tak sangka pulak ..

muhamad hanif said...

aku suka tengok munkey mejik tuuu !


HAAHHAHAHAHAHA

dwaty said...

pestime gak dengar monkey majik ni... drama mongkey tu taula... suka tengok masa kecik2 dulu...

iPai said...

tahu lagu naruto je .. leh tak ? ada satu ketika tuh, lagu naruto memang best .. hehe

[sutera kasih] said...

1st time dgr ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...