Friday, February 25, 2011

.One Piece aka Budak Getah!!

saya suka ANIME?? biar betul... heheheheh...seriously!!! saya suka anime dari budak2 lagi..start dari Dragon Ball sebab pengaruh dari 4 orang abang2 yang sememang nya suka benda2 camni.. tapi yang paling best adalah One Piece la!!! hehehe.. dari skolah menengah lagi duk mengadap mangga tu.. tiap2 bulan mesti pergi kedai komik..cari ONE PIECE (dulu jakun sket bab2 internet ni) siap kongsi ngan kawan laki lagy time tu.. gilir2 beli sebab duit x sempat nak simpan.. ( waa.. rindu kat izdiharuddin (usoop)  & Kimi (raja lanun) ) main hentam ja bagi nickname kat korang...hahahaha..anyway, One piece ni sgt best!!! mencabar minda..pasal impian lanun!! waa..cari harta karun yang ditinggalkan..jadi yang terhebat!!  tapi lama tol nak bley abes.. pape pon jangan sangka dak kecik n cumei macam saya ni x suka tengok anime!! hehehe...






p/s : nak kejar impian cam diorang jugak x bley cepat putus asa.. kena rajin..kena adapt dengan keadaan.. selagi boleh berusaha..selagi ada daya..selagi tu kena teruskan.. hehehe. GO!! fighting!!

2 comments:

.:padie_eyla:. said...

anime baru ke nie.? ngoo.

janna said...

hehehe..x la..dal lma da anime ni~ hehehe..
best2!! tapi kna tgok dari awal la baru bley fhm~ hheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...