Sunday, February 20, 2011

kalau budak kecik nak kenalkan diri boleh??


assalamualaikum... setelah hampir SEBULAN jadi blogger walaupun x reti sangat akhirnya baru ada keberanian nak introduce diri sendiri..

ehem2.. nama tu dirahsiakan lah..hehehe.. just boleh panggil "janna" suka dengan nama ni...tapi ramai panggil saya budak kecik..mungkin sebab saya kecik ssangat kot...heheh.. sekarang ni masih sebagai student Bioperubatan tahun ketiga Universiti Putra Malaysia. Umur saya baru 21 tahun... Suka senyum  suka soya....sebab tu nama blog saya "SenyumSEINDAH kachangSOYA"  

kat bawah ni antara gambar2 saya sepanjang kat bumi UPM yang menghijau.. 
salam PERKENALAN dari saya.. (^^- 

buah cempedak diluar pagar,
ambil galah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
kalau salah tolong tunjukkan

heheheh...senyum tutup mulut
bdak2 lagi~


heheheh..suka tangkap gambar ramai2... =^^=

ni dengan coursemates..heheh..time dinner... hepi sangat!!


p/s :Ya ALLAH, andai aku gembira, gembirakan lah juga hati-hati rakanku yang lain... amin~

7 comments:

shahjiehan said...

comelnyeeez1 heeheh...kat tutorial Shah ade tips2 utk berblog..good luck...

Wafiy Suzly said...

senyum seindah suria..hehe..

janna said...

shahjiehan
hehe...maceh2.. baru2 nak menceburi bdang blog..
sila beri tunjuk ajar~ (^^=

wafiy suzly
hehehe..kena senyum kan3~ baru cumei2~
sila beri tunjuk ajar~ =^^=

Schubert Serenade said...

janna??my mum used to call me janna...same name la syg!!
hehe...nice entry budak kecik..and u r so cute:))

janna said...

Schubert Serenade
muke kanak2 ribena~ heheheh...maceh2~

cumei kan nma janna..hik3~

.:padie_eyla:. said...

hehhe. mmg muke 1st yer. =p

janna said...

padie_eyla
heheheh.. muka muda mudi remaja.. tp skang asanya muka masey cm tu~ hehhhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...