Wednesday, February 16, 2011

Dapat tItLe Baru!! BuDak CleanEr...

salam.. abes sdah akhirnya kelas2 hari ini... fuhhh.. penat tp berbaloi sebab 3 jam dalam lab...
nak diceritakan la stu kesah sal budak cleaner..siapa?? cam ni kesah nya...hhuhu... sebelum abes lab tadi seorang lecturer panggil la sorang budak cumei ni time dy dah nak balik..

 " awak try jalan kat sini"

 bdak tu pun dengan slambanya jawab

 "bek dokter".. 

jalan punya jalan.. dokter tu tibai  

"len kali x payah la cleaner dtg sapu sini sebab awak da tolong sapu".. 

sambil refer kat kain meleret bdak tu... "  
bdak tu pun jawab ..

"heehe..biasalah..saya budak baik"

dalam hati..
"adei....bek punya dokter..x pasai2 dpat taraf cleaner" 

malu teramat!!

heheheh...kain bdak cumei tu meleret2 cm ni la lbey kurang~

p/s : jagalah kebersihan kawasan sekitar anda...hehehe (^^_

6 comments:

cik hanym said...

hhaha..
laa neyh, ramai da pakai kain singkat2 da..
(srupa ta ckup kain)
trenddy katanye.. XD

janna said...

hheheh..btoi2 kain singkat2...
bek kain labuh..bley tolong sapu pa yang ptot
(melekat smua..smpy chewing gum skali) heheheh

Nier Zecter said...

terlebih kain kot..okaylah tutup semua :)
ada plak yg mcm x cukup kain jer..

Azuan said...

lecturer tak leh blah..hehe

janna said...

nier zecter
heheheh... yang x cukup kain tu kena cuba2 tegor la.. mgkin diorg salah faham or x brapa phm..

yang da pky labuh2 tu kena slalu update dri la.

p/s : dua2 ayat to sya refer to dri sdri~ (^^_

janna said...

azuan
dokter tu da tua..jdy dy nk graw2 ngan student dy~ heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...