Tuesday, September 13, 2011

::minggu pertama yang SAKIT.. ::

Assalamualaikum wbt..

minggu pertama masok kelas..err.,selsema kot, muntah2 kot,demam kot, batok kot...
aish....macam2 penyakit dapat di semester 7..x bley nak kacau junior2 yang baru masok..err..sebab x pergi kelas..huhuhu...

awal2 dah dapat first assigment..
dah dapat tajuk final year projek..
minggu depan da bley start masok makmal..
main2 dengan benda makmal..
harap cepat sembuh..
kata adik..

"sakit ni ujian....mungkin nak clear dosa2 lama sebelum start semester baru..biar hati tenang..^^! "

p/s : ada apa2 tips x nak kurangkan panas kat badan & tambah selera makan?



10 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

selamat kembali ke skolah..banyakkan minum air masak dan jgn pk byk..makan je ape yg berselera

Wan Ahmad Izudean said...

mingu first pun dah kena selsema ke..? kesianya..

tips dia 1 je..gi PKU eh :)

Afida Anuar said...

Ada hati nak kacau junior kot, pasai tu Allah kasi demam, panas badan, selsema..errr... akak gurau je..

Semoga cepat sembuh, kurangkan panas badan, apa kata rendam badan dalam ais, tambah selera makan...telan appeton;)

fieha said...

syafakillah..
semoga cepat sembuh jan..kurang kan panas kat badan tu mandi je selalu..org demam ni selalu nye sejuk tapi kat dlm panas..jgn berbungkus sgt ngan selimut ye..jgn lupa mkn ubat jugak :)

adan said...

semoga cepat sembuh.. petua dari budak kecik.. rajin2 makan aiskrim.. erk..! gurau .

iPai said...

wah dasat ye .. ada blogger lain yang dah masuk baik pon sakit2 .. tak sangka plak soya pon kena .. moga cepat sembuh ye ..

awal ye dah bleh masuk makmal .. bagus2 ..

dulu ada prob tambah selera makan ni .. yg plg berkesan sekali bila amalkan minum satu titik as-raudhah .. sangat berkesan !!

pasal kurangkan panas ni, kena banyak minum air bersih ..

all the best soya !! sikit je lagi nak abes, lepas tuh orang leh panggil awak tua dah .. ehhehe

SweetLikeWhat said...

semoga cepat sembuh k.. :)

delarocha said...

musim sakit skrg ni

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sebang subuh karang..unel doakan sempga sihat dan panjang umur murah rezeki dan cepat dapat jodoh ,jangan tunggu uncle kota dah nak penuh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sebang subuh karang..unel doakan sempga sihat dan panjang umur murah rezeki dan cepat dapat jodoh ,jangan tunggu uncle kota dah nak penuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...