Saturday, September 10, 2011

:: esok dah tak B.O.L.E.H ::

Assalamualaikum wbt...

hari ni kat kelantan darul naim..ehem...rupanya nama saya ada kaitan y klate sket..^^"esok akan menjejak kaki kat bandaraya metropolitan Serdang...owh..berat nak bawa diri pergi..berat lagi nak angkut beg..



errr.. "yang tak Best"
budak ni faham terbalik.. kalau kita cakap tak best dia buat "Thumbs Up"


pasni
dah x bley mngadap Masterchef dah
dah x bley mengadap AFC dah
dah x bley mngadap Bones dah
dah x bley mngadap NCIS dah
dah x bley mngadap CSI dah
dah x bley mengadap animal Planet dah
dah x bley mengadap POCOYO dah
dah x bley mengdap HBO dah
dah x bley mengadap biggest Loser dah...errr..



p/s : tapi saya masih bley mengadap mak ngn abah...hehhehe..tiap2 bulan diorang datang Putrajaya.. bley la bersama2 ^^"  masih bley lepak dengan 2 orang abang, sorang kakak & sorang abang ipar dan sudah tentu my only anak buah buat masa sekarang..cik Alya "memey ching..ching"


18 comments:

Rozuan Ismail said...

selamat study!!

cik bulan said...

marilah kita pulang..T.T

Aku Si Pujangga said...

haha.. pujangga pun samo eh.. kene balik ari nie lg. huhu..

fieha said...

berat nya nak balik p.alam..huhu

wafiy suzly said...

all the best!

ShErA said...

mari pakat ramai2 balik... habis sudah cuti.. huhu

cik hemo hemo said...

selamat pulang kak ^^
gonna miss u a LOT

aleen meow said...

salam senyum soya~~
sye da ade kat upm..
hehe mlm ni abes orientasi..
so, slmt brkenalan senior..^^,

JIJI YU said...

ko pon lyn biggest loser jgk ek

Afida Anuar said...

Larr..lamanya cutiii...

Akak suka AFC;)

Cempaka R.Minta said...

hiii

all the best!

gedek! said...

jangan lupa makan 'etok' puas-puas...

Sunah Sakura said...

kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...takleh da nak tengok masterchepppppppppppppp!!!!

SweetLikeWhat said...

takpe cuti sambung balik...hehe

iPai said...

wah parents suka datang lawat ye ... soya ni manja ni .. hehehe


hee, minat juga masterchef !!

Afikah Aziz said...

eh duk putrajaya gk erk..ika pun duk cni gk hehe..asal klate erk =)

Azham Vosovic said...

SOYA, you kolej mana? boleh la gethering nanti hehehe

adan said...

serdang.. wah.. dekat sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...