Friday, July 20, 2012

:: Weekenders Club ::

Assalamualaikum...Bismillahirrahmanirrahim...

promote..promote!!

Weekenders ialah kelab untuk orang yg kerja keras pada weekdays dan ingin *enjoy Weekend dengan penuh osem! *yang syariah compliant =)

nak tengok apa Weekenders buat?? hehehe.. Abh Hisyam sgt Osem!! ^^

Latest adalah "The Nasi Bungkus Project" where we give out 100 packs of nasik bungkus to homeless around KL. Some of us went up to see KL's sunset. :)

Jom tengok gambar OseM dari event OseM dari Weekenders Club ^^





















P/s : Malam ni ist day terawih...jom terawih!!.. jgn jadi BAIK di bulan Ramadhan ja ya~ berusaha jadi BAIK untuk sepanjang tahun..kan OseM!! Jom buat checklist Ramadhan...heee~

6 comments:

Sunah Sakura said...

insya'Allah Ramadhan kali ni nak lebih baik dari tahun2 yang sudah.... :)

iPai said...

wah macam best weekenders .. nanti balik malaysia, nak cari juga laa


Selamat menyambut ramadhan soya !!

diana said...

sebelum ni tak berapa baik,nak jadikan ramadhan kali ni permulaan untuk jadi lebih baik..:)

shahjiehan said...

syoknyaaaa ...


istiqamah adalah kunci kejayaan.... ramadan kareeem

Hanis MY said...

salam ramadhan... betul tu kalau boleh beramal juga di bulan2 lain.. take care dear...

CintaZulaikha said...

selamat berpuasa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...