Sunday, July 15, 2012

:: Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...::

Assalamualaikum wbt.

selepas sekian lama x join GA kali ni teringin nak join GA abg Eq.. woot2~
nak pencil case kat bawah ni bley abg Eq..heee ( sambil wat mata boollat2~) hik3~



hehehh.. kalau ni bukan pilih random saya rasa macam nak bagi pantun.. tapi disebabkan GA kali ni abg Eq guna random maka saya x dapat nak berpantun semua~ heee~ agak malang bila buat lucky draw ni... x penah dapat pun actly dari kecik sampai la besau camni..hehehhe..

sesape nak try bley tekan SINI lau yang belum jadi follower abg Eq bley tekan SANA xpun tekan SANASINI.

semua pun boley.

P/s : kalau abg Eq bek hati silala kasi kat saya gak walaupun random x mou pilih saya ya..heee . kidding!! ^^

6 comments:

blog-tips-kurus said...

klu dpt nanti bg kita yek?? lalala...

Azham Vsvc said...

good luck tau masuk contest hehehe!

CintaZulaikha said...

TU KE ADIAHNYA, COMEYYY

AyueJean said...

Gud luck... saya pun join...=D

cik bulan said...

gud luck ea akak. errrr.. apa yg akak siasat dgn gigih tu tah? wakakakaka. erk. nama saya mula huruf s lah akakkkk :P

Hanis MY said...

goodluck mn th ada rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...