Monday, October 03, 2011

:: tulis dengan P.E.N.S.I.L ... pemadam kasi kat D.I.A. ^^" ::

Assalamualaikum wbt..

maaf ya tak dapat jenguk2 rakan2 blog... semester yang sangat busy dan errr...tak teratur.. insyaAllah ada masa nanti SS cuba jenguk2 korang.. gomen nasai !!T.T~  post kali ni saya nak share satu phrase yang sgt comel.... kawan yang bagi..



Tuliskan rancanganmu dgn pensil kemudian serahkan pemadamnya kpd Allah. 

Izinkan Allah memadam bahagian yang bukan ditakdirkan untukmu dan menggantikannya dengan rancangan yang lebih baik. Kerana Allah lebih mengetahui apa yang baik untuk kita. Yang lebih baik untuk kita, mungkin bukan seperti yang manusia sangka. Selalu ada hikmah di sebalik rancangan yang Allah siapkan khas untuk kita, hambaNya yang beriman....








credit to : sis iziani ^^" gud luck utk midterm exam ya..insyaAllah

13 comments:

Siti Nur Fakhira Masrom said...

nice quote babe! :D

mocha~ said...

:') nice sangat!

Azham Vosovic said...

hehehe,
kata2 sang pujangga hehhehe

aimie amalina said...

alhamdulillah ~
moge kite jadi penulis g sebegitu kan...
menulis dgn pensel ~
hee

xpe..bljr ajen2 taw!

Cik Kamoo said...

sangat mendalam maknanye!!!

abghani said...

busy..take yr time

Afida Anuar said...

Ya Allah..cantik sungguh bidalan ni.. Terima kasih dik, sudi share..

ShErA said...

really awesome quote

Shukri Mohd Ali said...

setuju!

HEROICzero said...

kadang kita menulis dan padam sendiri . sigh~

yakin saja dengan Dia , insyaAllah . =)

gedek! said...

true...

fieha said...

nice quote :)
setiap yg ditentukan Allah adlh yg terbaik utk kita. :)

SweetLikeWhat said...

kata-kata yang penuh makna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...