Sunday, October 16, 2011

:: senyum tu S.E.D.E.K.A.H dik ^^" ::

Assalammualaikum wbt...

vacuum..vacuummm... berhabuk sket blog cikai ni.. err... syukur..minggu yang tambah2 busy dengan test2 yang tiptop punya soklan SAQ ( super abnormal Question) ngn FYP abstract ngn propasal kena hantaq lepas midsem break..fuuhhh...x bley mengeluh.. tu semua ujian tu.. syukur la ya dak kecik  sebab kome masih bernafas kat bumi tuhan ni..Alhamdulillah.. back to the future..silap..back to the title... "senyum tu S.E.D.E.K.A.H dik" 


2, 3 minggu sebelum ni banyak duk sibuk berulang alik ke makmal, fakulti, lecture hall, tutorial room, library dan tak ketinggalan exam hall..jadi banyak la bertentang mata mahupun "bertentang bahu" dengan adik2...hehehe..super duper, triple senior sudah rupanya saya ek.. ^^" ...  tapi sayang..adik2 skang ni x bley senyum sgt dah.. at least kalau "bertentang bahu" ngan akak senior yang kecik sama tinggi dengan tong sampah hijau ni.... x nak mintak maaf pun tak kesah.. at least "Senyum" dik ... x kira la tu senior ke, akak kiosk ke, macik cleaner ke...senyum ya... senang hati orang tengok  ^^" ... akak sampai dah nak langgar tiang pun adik2 buat x tahu.. sian kat tiang tu dik....malu..sebab akak hampir nak cium diorg..hehehehe



ni tuk cik bulan...citer sal stoking busuk heheh


teringat dulu..time first masok UPM ni.. freshie lagi... kalau jalan ke fakulti mmg x lekang la ngn senyum la..kalau bley kat, meow, tong sampah hijau ngn tiang sepanjang "bridge of fame" ke fakulti tu skali nak bagi senyum paling manis ^^! ..mode mengarot sila abaikan senyum tu kan sedekah..


p/s :
hehehh jadi.. senyum ya dik bak kate prof saya..
"generasi Y.. nmpak lecturer pun bkn nak senyum.."

jawapan ktorang senang ja
" prof nampak macam 1st year sebab tu diorng tak senyum"


psssttt :: to red blog gitar puteh... thanks sebab suka dengan komen tu..
to uncle brutal solo... hehehhe... deal haritu on lagi tak..nak masok minang adik uncle ni...^^" 







10 comments:

JIJI YU said...

susah wo nak senyum kalo muka berkedut

Umi Anaan said...

tengah bce entri sambil senyum...

Azham Vosovic said...

Hye Akak...saya freshie...tak pernah terserempak lagi so saya senyum virtually lah eyh :)

mocha~ said...

saya pun tak senyum ==" sebab kepala selalu kusut.. :(

kadang2 rasa mcm senyum rupanya tak,hahha..penat! stress..

Afida Anuar said...

Semalam balik dr Bangkok, akak pi UPM, pi Maeps, cari2 jugak SS, tp tak jumpa.. hehe;)

CintaZulaikha said...

depa taknak senyum sb mulut kena jahit kot..kekeke

Shukri Mohd Ali said...

saya senyum je 24 jam. huks.

shameel Iskandar said...

Bak kata M. Daud Kilau ..senyumlah senyumlah ahai cik mek molek

dwaty said...

saya sedang cuba tuk senyum memanjang... tapi sakit plak mulut ni... hehehe

HEROICzero said...

senyum la sikit . senyum kan seindah kachang soya ~

keh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...