Saturday, October 08, 2011

:: Big Bad Book Sales!!! ::

Assalamualaikum wbt... short entry here... 
Alhamdulliah..walaupun masing2 dah busy dengan projek akhir tahun tapi ktorg masih sempat curi2 masa pergi beli buku....pesanan saya
"sila beli banyak2 ^^""
buku murah!! dapat beli 6 buah buku dengan harga RM 45..berbaloi-baloi sgt...
jom kita layan gambar nak?

11 am...baru sampai dah kena beratur...



beli buku banyak2..bagi buku kat bawah ni sebagai hadiah...comel x? errrr

      





kami membaca sementara menunggu shuttle bus datang..baik kan?? hehehhe




 kate kawan " live your life to the fullest.....jom release tension dengan baca buku!!"




p/s : sales ni kat MAEPS Serdang.. sila datang..satu dewan penuh dengan buku... rugi tak dtg... hard cover books dengan harga RM8..heheheh...alhamdulillah..at least ada jugak terisi masa dengan baca buku kan?



8 comments:

Afida Anuar said...

Bila last ni, aduhh ruginya kalau tak dapat pergi...

abghani said...

jauh nk pegi 400km dri sini

Azham Vosovic said...

heheh, bestnya dpt jalan jalan..shopping buku huhuh

budak penjara said...

jauh kot serdang

amna said...

huhu.. comel je buku2 tu :)
tak sempat nak ke sana sbb kesibukan melanada 66

ShErA said...

bestnya pesta buku... shera dah la suka beli dan baca buku...

fieha said...

suka pg kedai buku..tambah2 kalo de pesta buku.. :)

Terbang Bersamaku said...

mmg bestpegi pesta buku, dpat diskaun..banyak pilihan buku pulak tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...