Wednesday, August 01, 2012

:: yang INDAH ::



"hidup ini indah, dunia pun indah...kan bonda?"
kata anak kecil itu sambil memeluk patung beruang pemberian bondanya.

"yang indah itu mati, yang indah itu juga apabila dapat rasa syurga dan segala nikmat di dalamnya dan yang paling indah itu apabila dapat jumpa Pencipta hakiki dan KekasihNya "
kata bonda. Tenang rautnya.


p/s: Ramadhan bulan mengumpul indah Syurga dan mengutip kasih chenta Pencipta ^^,









12 comments:

CintaZulaikha said...

yup, betoi tuh:)

Hansyirah Takezur said...

semoga terus istiqamah walaupun ramadhan akan berlalu kelak. inshaAllah :)

eqbalzack said...

Assalamualaikum, Salam Ramadhan...

TAHNIAH! Anda terpilih sebagai salah seorang pemenang EqbalZack: Brisbane Giveaway.

Sila rujuk entry di blog eqbalzack.com dan berikan maklumat menggunakan CONTACT form di blog tersebut sebelum 6 Ogos 2012 (Isnin).

Terima kasih.

-eqbalzack-

reenapple said...

aku setuju.. =D

Murni Alfathunnisa said...

Agreed too! :-)

yana lyana said...

setuju sangat :)

Nong Andy said...

:D

Dkna Abza said...

wah..menang contest abg eq ?? :)

Hanis MY said...

Setuju sgt2!

iPai said...

Salam cik SOya .. wah gambar baru kat profile sama macam dulu, tunduk2 ..

selamat hari raya cik soya .. maaf zahir batin .. moga ibadat semasa di bulan Ramadhan diterima dan menerima keberkatan di bulan2 berikutnya

アヌム said...

comeii headerr.

Terbang Bersamaku said...

setuju...=)
kadangkala kita manusia terlalu mengejar keindahan dunia, mungkin kerana keindahan duni ini kita dapat lihat sekarang tanpa kita sedar keindahan akhirat yg pelu kita kejar kerana itulah yg kekal abadi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...