Saturday, June 02, 2012

:: Our Final MOMENTS ::











NO WORD can describe THESE ^^

8 comments:

wafiy suzly said...

best tak duk u? best tak best tak best tak?

Anisa Hang Tuah said...

nak nak kembali ke zaman study

hm

iPai said...

uhuhuh .. final year adalah yang paling best sekali ... uhuhuhuhu


soya ni mana satu ye .. dah duk trace gambar yang paling banyak n dapat kesan 2 orang .. mungkin salah satunya soya laa kot .. uhuhuh

All the best utk exam (kalau ada exam laa)

CintaZulaikha said...

sayangnya tak nampak jelas gambo2 tuh...huhuhu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

dalam pic tu ada gak yang sesuai untuk pakcik kan ?

senyumSOYA said...

wafiy suzly
best!! time berpoya2 la.. time belajar if x minat dgn pa kita belajar tu no use ^^


Anisa Hang Tuah
NIS!! hehehe...errr..zaman muda mudi y penuh hepi go lucky ^^


iPai
ipai..hehehhe..tgah final exam lgy.. berbaki 2 paper..doakan ya... tiada lm gmbaq..kui3~


CintaZulaikha
hehehhe~ x bley jelas sgt.. t pacik kat bawah dtg usha...kih3 ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
cian la kat mei mei nanti pacik... cukup2 sudah.. cukup la dua org... kih.. mau tmbah 3 lagy? heee~

cik hemo hemo said...

waaaaaa mcm seronokk ^^

Azham Vosovic said...

rasa sekejap je...tiba-tiba dah nak graduate hehehe....

sory sy x perasan akak masa kt Old Flat tu....hehe...sebab sy sendiri tak pernah tgk muka akak hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...