Friday, December 09, 2011

:: Alhamdulillah.. sudah S.E.T.T.L.E ::

Assalamualaikum wbt... busy lagi.. mungkin blog ni kena tutup kejap sebab empunya blog dah xda masa nak jenguk..heheheh

sudah settle semua..dari test2 yang banyak ke assignment2 yang kena siapkan.
alhamdulillah..syukur.. 5 subjek untuk satu sem ditambah dengan final year projek..
ye..dah tahun akhir rupanya..lagi satu semester untuk diharungi..=) senyum.

proposal dah siap present, sample dah siap kumpul, dah siap..dari Institut Jantung Negara..jauh tu..
cuti sem ni x dapat balik..err.mungkin balik kejap lepas final exam..kejap ja prof..x lama..kejap ja rindu kat family nun jauh di kelate ^^ sambil buat muka merayu2..pastu sambung buat molecular work..
main2 dengan gene.

saya punya gene namanya G894T polymorphism of eNOS gene..ada kat patient Congenital heart Disease tapi saya amik yang special punya defect.. ventricular septal defect ^^"
orang lain kebanyakan FYP guna tikus or microbe or fungi or cell culture... saya punya x nampak..
tapi boleh main2 dengan DNA..semoga dipermudahkan..



Allah memberikan hikmah (kebijaksanaan atau ilmu yg bguna) kpd sesiapa yg dikehendakiNya. Sesiapa yg diberikan hikmah itu, maka sesungguhnya dia telah diberikan kebaikan yg byk...
(Al-Baqarah 2: 269)



p/s: sedang baca kitab cinta by Hilal Asyraf n menatap online manga..kejap ja.. bak kate kawan "bagi penghargaan kat diri lepas penat jawab soklan exam ^^! "


8 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

waa....bestnya dia dah free....huhu.....

Azza Firza said...

alhamdulilah :D

p/s : blogger kelantan ? jom singgah! http://zaza96.blogspot.com/2011/12/perhatian-blogger-kelantan.html

Azham Vosovic said...

fuh, mcm susah je...takpe...da nak grad kan akak? hehehe

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah semua dah selesai.
Sila bagi penghargaan kepada diri :)

Latest Post:
Perubatan Tradisional Untuk Pelbagai Penyakit

akmal said...

sama la kita, memang bz kan bila final year.
cuti akhir nanti pun tak boleh balik awal sebab tesis!

nurul said...

Wah,bestnye..-D

eqbalzack said...

Tahniah shida!

ekin alias said...

tahniah.... baguslah da selesai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...